De toekomst van het shoppen

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp
  • 0
De toekomst van het shoppen

Ga voor groen! Kies in 2016 bewust voor herbruikbare relatiegeschenken. De overheid heeft verschillende maatregelingen getroffen om milieuvervuiling terug te dringen, zoals het verbod op plastic tasjes.

Herbruikbare tassen als relatiegeschenk?

Er gaat een nieuwe wereld open nu de gratis zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren. De herbruikbare tas zal hier een goede vervanging gaan voor worden. Er zijn een aantal verschillende tassen die gebruikt kunnen worden ipv de plastic tas. Deze zijn natuurlijk gewoon te bedrukken met je logo.

Zo zijn er de katoenen draagtassen, deze zijn duurzaam en een goed alternatief van de plastic tas. Ook in winkelcentra's wordt al goed met elkaar samen gewerkt, deze geven hun klanten een big-shopper, zo krijgen ze een groot bereik en naamsbekendheid ook buiten het centrum. Een zeer pratisch geschenk is de opvouwbare tas, handig om mee te nemen in de handtas, en zo heb je altijd je eigen tas bij je, dus weg met de plastic tasjes!

Wil je ook voor duurzaam gaan, geef je klanten of relaties een herbruikbaar geschenk! Begin alvast hiermee, een goed voorbeeld doet volgen, voor een beter milieu.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.