Duurzame relatiegeschenken steeds populairder in het bedrijfsleven

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Duurzame relatiegeschenken steeds populairder in het bedrijfsleven

Waarom duurzame relatiegeschenken?
De verschuiving naar duurzame relatiegeschenken wordt aangedreven door een groeiend bewustzijn van de impact van traditionele geschenken op het milieu. Veel van de oude favorieten, zoals plastic gadgets en wegwerpartikelen, belanden vaak in de oceanen en dragen bij aan de wereldwijde plasticvervuiling. Dit heeft geleid tot een verandering in de bedrijfscultuur, waarbij bedrijven streven naar meer ethische en groene praktijken.

Populaire duurzame geschenken

Hier een aantal populaire relatiegeschenken die duurzaam zijn:
1. Herbruikbare waterflessen en thermosflessen: Deze zijn niet alleen handig, maar verminderen ook de behoefte aan wegwerpflessen, waardoor plastic afval wordt verminderd.
2. Biologisch afbreekbare notitieboekjes en pennen: Gemaakt van gerecycled papier en materialen, zijn deze geschenken zowel functioneel als milieuvriendelijk.
3. Plantaardige tassen en draagtassen: Vervang plastic tassen door duurzame alternatieven die herbruikbaar zijn en minder belastend voor het milieu.

Bedrijven zetten de trend voort

Verschillende toonaangevende bedrijven hebben al stappen gezet om duurzame relatiegeschenken te omarmen. Ze willen niet alleen hun bedrijfsimago versterken, maar ook bijdragen aan een betere planeet. Deze beweging heeft niet alleen invloed op de geschenken zelf, maar ook op de manier waarop bedrijven hun waardering uiten. Het is niet langer alleen een teken van erkenning, maar ook van betrokkenheid bij milieuvraagstukken.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, zien we een opvallende trend in het bedrijfsleven: duurzame relatiegeschenken winnen aan populariteit. Bedrijven over de hele wereld maken de overstap naar eco-vriendelijke en verantwoorde opties om hun waardering voor klanten, partners en medewerkers uit te drukken. Geef een eindejaarsgeschenk waar bewust is over nagedacht! Zo hlepen we allemaal mee aan een beter milieu.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.