Favoriet van Manuela

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Favoriet van Manuela

En alweer vallen de blaadjes, de hoogste tijd voor gezelligheid in huis, de kaarsjes gaan weer aan, er wordt een lekker vuurtje gestookt in de open haard, en natuurlijk is het weer de hoogste tijd om te gaan denken aan jouw relaties. Waar ga jij ze dit jaar mee verblijden, als dank voor de inzet en medewerking van het afgelopen jaar?

Relatiegeschenken zijn niet alleen leuk om te geven aan jouw relaties. Bedank ook eens jouw medewerkers met een leuk relatiegeschenk. Een bedankje voor het harde werken is altijd leuk om te krijgen. Dit zullen jouw medewerkers zeer zeker weten te waarderen!

York 4-delige kommenset

Dit 4-delige kommenset met vrolijke kleuren zijn heel handig om kleine hapjes in te serveren. De hapjes kunnen ook gemakkelijk in de schaaltjes nog even opgewarmd worden in de oven (tot een temperatuur van 200 ℃)  en na gebruik zo de afwasmachine in. De kommetjes zijn 5 cm hoog en 11 cm in doorsnee, en zeer feestelijk voor elk gelegenheid om iets in te serveren.

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van feestelijke relatiegeschenken. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.