Gezond en heerlijk kraanwater......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Gezond en heerlijk kraanwater......

Op dit moment is het een trend om waterflesjes te bedrukken, omdat deze duurzaam zijn en lang meegaan en zo het plastic probleem te verminderen. Waterflessen met bedrukking zijn op dit moment een zeer populair relatiegeschenk. Een waterfles is handig voor tijdens het vergaderen, werk of tijdens de lunchpauze wandeling met collega’s. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet om het drinken van kraanwater te stimuleren en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Een waterflesje bedrukt met jouw logo doet het altijd goed tijdens een zomers evenement, in de trein of tijdens het sporten. Water is onmisbaar, waar je ook heen gaat. Een waterfles gevuld met zomers fruit zorgt voor een heerlijke verfrissing. Vooral zomers is het heerlijk om op ieder moment van de dag even een heerlijk slok koud water te kunnen drinken. Vooral tijdens festivals of zomerse evenementen is het belangrijk goed te blijven drinken. Laat daarom nu waterflesjes bedrukken voor jouw relaties of bezoekers!

 

Waterflessen laten bedrukken

Bedrukte waterflesjes met een logo zijn effectief en zijn functioneel. Jouw relatie’s hebben dus écht iets aan dit relatiegeschenk. Onze waterflessen zijn in allerlei trendy kleuren en maten verkrijgbaar. De waterflesjes zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal en zijn BPA-vrij. Wanneer jij de waterflessen bedrukt met jouw logo, is dat een blijvende reclame. Onze waterflessen zijn blijvend en duurzaam. Dus goed voor het milieu....Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.