Hét relatiegeschenk voor de schoonheidssalons

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Hét relatiegeschenk voor de schoonheidssalons

Goede verzorgde nagels en handen dat wil toch iedereen, dus ook uw relaties of het nu een man of vrouw is. Het verzorgen van het lichaam is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, dus is een manicure setje het relatiegeschenk om uw relaties er verzorgd eruit laten zien.

Schoonheidssalons verras uw klanten!

Relatiegeschenken voor schoonheidssalons? Voor de dames onder ons in de zakenwereld is het belangrijk dat er aan ze gedacht wordt. Het is natuurlijk niet makkelijk om voor een dame een mooi en leuk promotieartikel te vinden.
Wij hebben hier de oplossing voor, hier bij DéBlé Venlo hebben wij relatiegeschenken voor dames zoals lippenbalsems, manicure setjes en make-up spiegels. Deze zijn altijd handig voor in de handtas te hebben. Door op deze promotieartikelen uw logo, tekst of slogan te drukken zal de zakenvrouw van tegenwoordig u niet meer vergeten.

U geeft hiermee een betaalbaar geschenk en een tevreden klant die de volgende keer wellicht weer aan u zal denken. Heeft u een website of een Facebook pagina? Druk dit dan op een van deze relatiegeschenkjes, zo heeft u gelijk interactie met uw klant......Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.