Impact AWARE relatiegeschenken

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Impact AWARE relatiegeschenken

De relatiegeschenken voor morgen!
Met de nieuwe IMPACT collectie willen we een einde maken aan greenwashing en het échte verhaal over duurzaamheid vertellen. We geloven dat duurzaamheid en traceerbaarheid diep verbonden zijn. En als pionier in de markt bereiden wij de weg voor voor de rest van de industrie.

Nieuwe IMPACT collectie

Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET. Met toepassing van gerecyclede materialen besparen we duizenden liters water. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat gerecyclede materialen daadwerkelijk gebruikt zijn en onze waterbesparingsclaims bewijzen? Met Aware™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de duurzaamheidsclaims van verminderde effecten op het milieu. Aware™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

Impact maken op het waterverbruik?

Watertekort is een wereldwijd probleem, van van smeltende poolkappen tot uitgedroogde landdelen. De consequenties zijn over de hele wereld te zien. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met 'waterstress'; leven met een gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is tastbare en concrete problematiek.

Impact AWARE™ relatiegeschenken

De Impact AWARE™ relatiegeschenken zijn de geschenken voor de toekomst....geef jouw relaties of medewerkers een product, die zeer goed is voor het milieu en besparing van watergebruik voor het maker ervan. Onze Impact AWARE relatiegeschenken zijn gegarandeerd gemaakt van gerecycled materialen.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.