Klaar voor de winter!

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Klaar voor de winter!

Het is weer winter en zoals we allemaal weten kan het tijdens de winter weer flink vriezen, dan moet men 's morgens de ruiten van de auto krabben. Ook uw klanten en relaties moeten hun ruiten krabben en waarschijnlijk vinden zij dit ook helemaal geen pretje!

Ijskrabber als relatiegeschenk.

Koud hé.....de kerst staat al bijna voor de deur en we hopen natuurlijk op een witte kerst. Hoe u het ook wendt of keert, koning winter zal er toch weer aankomen. De bevroren autoruiten, de motor die niet wil, besneeuwde wegen, we kennen het allemaal. Niemand zal er blij mee zijn, maar het gebeurt toch..... En wat is er nu erger dan een bevroren autoruit en dan de géén ijskrabber bij de hand hebben. 

Een ijskrabber is natuurlijk ook een geschenk dat jaren mee moet gaan. De winter komt elk jaar weer terug, dus een bedrukte ijskrabber zal ook elk jaar van pas komen. En gaat van auto naar auto. Door middel van een kleine investering, heeft u een goekoop relatiegeschenk maar zeker een effectief geschenk. Daarbij past een ijskrabber prima door de brievenbus, en is daardoor zeer geschikt voor een mailing.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.