Light up jouw logo.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp
  • 0
Light up jouw logo.....

Extra glans geven aan jouw leven
Wij van DeBle krijgen een uitbreiding op onze site met een technologie aan nieuwe relatiegeschenken, door te lanceren met het technologiemerk SCX.design. Deze premiums vallen op door hun exclusieve design en verschillende mogelijkheden op het gebied van oplichtende bedrukkingsmogelijkheden.

Heb je ooit gedroomd van een bijzonder promotieartikel dat goed in de hand ligt, er ook nog eens geweldig uitziet met een uniek uiterlijk en dat kan worden aangepast met een verlichte branding? Met het hoogwaardige assortiment van SCX.design worden al deze wensen werkelijkheid: Het assortiment heeft een exclusief en gepatenteerd ontwerp met een stijlvolle rubberen coating en straalt met een speciale blikvanger: De hoge kwaliteit van deze relatiegeschenken wordt benadrukt door de decoratietechniek van het lichtgevende logo. Bovendien licht jouw merk op alle SCX.design-powerbanks op, zonder dat het product met een kabel is bevestigd of in gebruik is: het licht bij de minste beweging direct op.

Nieuwe trends voor 2020

Met het toevoegen van deze nieuwe producten, willen wij een scherp gevoel voor trends in 2020 neerzetten in deze promotiemarkt, niet alleen populaire relatiegeschenken zoals powerbanks, Bluetooth®-luidsprekers, draadloze opladers en notebooks met geïntegreerde powerbanks, maar ook ultramoderne decoratiemogelijkheden om ook elk logo zo goed mogelijk in de spotlights te zetten! Elk product wordt geleverd in een aantrekkelijke verpakking, zoals een geschenkdoos die van gerecycled karton is gemaakt.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.