Maak deze kerst nog persoonlijker....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Maak deze kerst nog persoonlijker....

Maak een persoonlijke verbinding
Verras juist nú (in de COVID-19 tijd) je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde
kerstgeschenk als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komende kerst.

Hoe beloon jij dit jaar je collega’s of relaties met kerst? Nu de kerstborrels e.d. waarschijnlijk niet door kunnen gaan, is juist nu de tijd om alvast na te denken voor een mooi eindejaarsgeschenk. Het zal nu meer gewaardeerd worden dan andere jaren, minder contact, dus des te meer een rede om eens goed uit te pakken en een blijk van waardering te geven. Maak een persoonlijke verbinding, met een gepersonaliseerd geschenk. In een op maat gemaakte verpakking, met een persoonlijke notitie of brief. Het belang om echt contact te maken met onze collega’s, dierbaren en relaties is nog nooit zo duidelijk geweest.

Maak deze kerst nog persoonlijker

Voordat je het weet, is het jaar alweer voorbij. Juist nu een passend relatiegeschenk voor klanten of relaties bestellen, om jouw waardering of fijne samenwerking te uiten in dit bijzonder jaar. Als je echt wilt opvallen, geef dan juist nu een persoonlijk geschenk! Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde kerstgeschenken voor klanten, zakenpartners en werknemers, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een klein bedankje aan het einde van het jaar, als bedrijf zijnde, uit je hiermee de waardering naar je zakelijke partners of medewerkers, voor een goede start van het nieuwe jaar. Wat dacht je van een geschenk dat een prachtige verbinding maakt tussen jouw als werkgever en de werknemer als persoon. Kies daarom kerstcadeaus uit die een persoonlijke verbinding maakt, door deze te personaliseren met de naam voor wie deze bestemd is.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.