Te veel om te onthouden?

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Te veel om te onthouden?

Wie kent het niet, moet je iets noteren en is er in velde of wegen geen stukje papier te vinden, uiteindelijk wordt de notitie op een krant of oude envelop gezet, met het gevolg dat deze notitie verloren gaat. Maar dit is nu verleden tijd met de diversen modellen notitieboekjes, in hippe kleuren en leverbaar met jouw opdruk.

Natuurlijk zijn notitieboekjes met een bedrukking een uitstekende manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een notitieboekje is er voor elke doelgroep, of dit nu de zakenman/vrouw is die een luxe A5 notitieboek met stylus pen op zijn bureau heeft liggen of voor de jeugd een A6 notitieboek, in leuke eigentijdse kleuren, die ze met plezier mee zullen nemen.

Notitieboekjes laten bedrukken

Wanneer je jouw relaties wil verassen met een relatiegeschenk, dan moet je natuurlijk van te voren bedenken: “wat zal ik pakken?” Het moet een relatiegeschenk zijn met een functie en deze moet ook gebruikt worden. Daarom maakt een notitieboekje uitermate geschikt voor jouw relaties. Het is natuurlijk altijd handig wanneer je een notitie moet maken en of het nou voor een vergadering is, of voor thuis op tafel, je kunt het notitieboekje gebruiken waar je maar wil.

Een notitieboekje als relatiegeschenk voor de zakelijke relaties! Als bedrijf moet je ook aan jouw klanten / medewerkers denken, daarom is het misschien een idee om ze te verassen met een relatiegeschenk van DéBlé. Neem bijvoorbeeld een notitieboekje met een mooie bedrukking als relatiegeschenk, iedereen zal dit zeer zeker waarderen.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.