OEKO-TEX gecertificeerde katoenen tassen

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
OEKO-TEX gecertificeerde katoenen tassen

OEKO-TEX® gecertificeerde katoenen tassen
OEKO-TEX® gecertificeerde katoenen tassen zijn zware kwaliteit katoen voor promotionele activiteiten. Door de Oeko-Tex® certificering is het ook een verantwoorde keuze. Bovendien staan deze tassen al jaren in de top 5 van meest populaire promotionele relatiegeschenken.

Onze katoenen tassen zijn een verantwoorde keuze, ze zijn namelijk OEKO-TEX® gecertificeerd. Het OEKO-TEX® keurmerk is een wereldwijd bekende certificering voor textielproducten en garandeert dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten, zoals lood of cadmium. Producten die over het OEKO-TEX® label beschikken, overtreffen in veel gevallen de nationale en internationale richtlijnen welke bij productie en import van toepassing zijn. Kies bewust, kies voor onze duurzame schoudertassen.

Oeko-Tex® schoudertas voor promotionele activiteiten

Deze ideale schoudertassen zijn van een zware kwaliteit ongebleekt katoen voor promotionele activiteiten. Door de zij- en onderkant is deze tassen extra ruim en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met de OEKO-TEX® certificering een verantwoorde keuze. Met de keuze uit een gewicht van 104g/m2 of 280g/m2 en met lange hengels, is er voor elk wat wils. De tassen zijn verkrijgbaar in de kleur ecru voor een natuurlijke eco-uitstraling, maar daarnaast ook beschikbaar in de kleuren wit, rood, blauw en zwart. Deze draagtassen worden in vijf verschillende modellen geleverd.

Bedrukken met logo of reclame

Alle modellen in deze tassenlijn zijn uitstekend te bedrukken met logo in 1 tot en met 4 kleuren. Zelfs full colour kwaliteit is leverbaar dankzij een digitale transferdruk. Deze schoudertassen hebben een groot drukoppervlak en zijn op beide zijden te bedrukken. Met onze OEKO-TEX® katoenen tassencollectie heb je een succesvolle promotionele tassen serie die te gebruiken is voor diverse doeleinden; van een beurs, congres of strandtas, tot aan een handige boodschappentas.
Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.