Ontdekt de Bobby’s

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Ontdekt de Bobby’s

Ontdekt de Bobby’s!
De Bobby rugzakken het ideale geschenk, bijvoorbeeld voor de kerst en te vullen met andere kerstgeschenken, om jouw relatie of medewerkers veilig op pad te laten gaan. Met belangrijke kenmerken als snijbestendig materiaal, verborgen ritssluitingen en geheime zakken houden alle spullen veilig tijdens het dagelijkse woon- werkverkeer.

Jouw veiligste reisgenoot

Elke dag vinden er ruim 400.000 zakkenroller incidenten wereldwijd plaats. Geen zorgen meer, dit kun je voorkomen met de Bobby anti-diefstal rugzakken! Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en hebben reflecterende details voor goede veiligheid in het donker. Daarom zijn de Bobby rugzakken jouw veiligste reisgenoot tot nu toe! Door de verborgen ritsen is het niet mogelijk in de rugzak te komen terwijl je deze draagt. Maar, door strategisch geplaatste verborgen vakken op de achterkant van de rugzak geven jou als gebruiker gemakkelijk toegang tot kleinere items wanneer dat nodig is. Met deze rugzakken zijn je spullen veilig en ben jij stijlvol.


De 5 belangrijkste details van de Bobby rugzakken:
ANTI-DIEFSTAL: Geen zichtbare openingen aan de voorzijde, verborgen ritsen, verborgen vakken.
SNIJBESTENDIG MATERIAAL: 330D/600D Polyester, anti-schol schuim, 2 beschermende lagen, snijvaste PP beschermplaat.
OPTIMALE GEWICHTSVERDELING: Haalt het gewicht van de schouders, minder druk op de wervelkolom.
VERSTELBARE OPENINGSHOEK: 30 graden, 90 graden, 180 graden.
GEÏNTEGREERD USB LAADPUNT: Laad je telefoon op met de ingebouwde USB poort, die verbonden kan worden aan jouw eigen powerbank.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.