Op zoek naar een schrijfmap?

  • Geplaatst op
  • 0
Op zoek naar een schrijfmap?

Een schrijfmap als relatiegeschenk voor de zakelijke relaties! Als bedrijf moet je ook aan jouw relaties denken, daarom is het misschien een idee om ze te verassen met een relatiegeschenk van DéBlé. Neem bijvoorbeeld een schrijfmap als relatiegeschenk, de mensen onder ons zullen dit zeer zeker waarderen.

Schrijfmappen bedrukken als relatiegeschenk?


Een schrijfmap is een echt gebruiksvriendelijk relatiegeschenk en zal door de zakenman en zakenvrouw als een nuttige premium worden gezien. Er zijn natuurlijk ook relatiegeschenken die jouw relaties / klanten privé zullen gebruiken, maar met een bedrukte schrijfmap geef je een relatiegeschenk dat in de businesswereld een ideaal is. Zo zal je bij een vergadering of meeting opvallen dat iedereen een schrijfmap bij zich heeft. Al is het voor wat notities of om een heel plan uit te schrijven, een schrijfmap is handig en ziet ook nog eens professioneel uit!

Al die aantekeningen die gedurende de week worden gemaakt, na een tijdje wordt dit natuurlijk onoverzichtelijk. Voorkom dit probleem bij jouw relaties door ze te verrassen met een bedrukte schrijfmap bijvoorbeeld een A4 of A5 en zorg ervoor dat alle spullen makkelijk genoteerd of opgeborgen kunnen worden in de schrijfmap. Het is ook mogelijk om een schrijfmap te voorzien van een bedrukking.

Een schrijfmap moet (naar onze mening) een mooie uitstraling hebben, en zal niet in de smaak vallen wanneer er een groot gekleurd logo op komt te staan. Klein en compact de bedrukking is vaak al voldoende. Want jouw zakenrelatie vergeten je toch niet meer nadat ze een luxe schrijfmap hebben gekregen!


Zoek je een andere schrijfmap als relatiegeschenk, kijk dan hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.