Powerbank: dé draagbare oplader......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Powerbank: dé draagbare oplader......

Heb je ook weleens dat probleem, dat je accu van je telefoon leeg is? Gebruik dan een powerbank, en je bent weer snel bereikbaar. Dit populaire relatiegeschenk is goed inzetbaar voor jouw doelgroep en vergroot zo, met een bedrukte powerbank, je naamsbekendheid naar je relaties toe en zij zullen je dankbaar zijn als hun accu leeg is!

Powerbank als relatiegeschenk.

Op het moment dat de batterij van je apparaat leeg raakt, gebruik je de opgeslagen energie om deze weer op te laden, en ga je gewoon weer door met wat je aan het doen was. Een powerbank is niets meer  dan een draagbare oplader voor je elektronische apparaten.Je laadt ‘m thuis of op kantoor. De capaciteit van de powerbank, uitgedrukt in mAh, geeft de kracht van de accu aan. Een hogere capaciteit, hoe sterker de oplader en hoe meer stroom deze kan leveren.

De powerbank en opladers zijn perfecte producten om te voorzien van je logo of huisstijl, want iedereen wil wel zo’n powerbank. Kies niet alleen een model, maar maak het exclusief door jouw eigen PMS kleuren, custum made, direct af fabriek.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.