Rolmaten met opdruk zijn meetbare relatiegeschenken.......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Rolmaten met opdruk zijn meetbare relatiegeschenken.......

De rolmaat is dé topper voor in de bouw. Want elke bouwvakker heeft er wel één in zijn gereedschapskist liggen. Dus verras jouw vakmannen en -vrouwen met een rolmaat met logo, en op deze manier breng je bedrijf weer onder de aandacht . Maar ook duimstokken of meetlinten, zijn er in diverse lengtes leverbaar. Een rolmaat met eigen tekst is een functioneel en leuk relatiegeschenk om weg te geven op beurzen of open huis in een goodiebag.

Geen enkele bouwvakker kan zonder een rolmaat! Een goede manier om jouw naamsbekendheid in deze branche te vergroten is dan ook met een bedrukte rolmaat met eigen tekst. Zo kunnen jouw relaties hun werk beter te doen, dit is namelijk de beste manier om een goede naam op te bouwen. Laat je rolbandmaat nu bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam en zo wordt bij elke meting aan je gedacht. Onze rolmaten zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals 3 meter of 5 meter.

Rolmaat laten bedrukken?

Even snel de maat een tafel opmeten of een plank afzagen? Dat kan met een rolmaat of meetlint. Dit is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden of werkplaats thuis hoort. De kans dat jouw relaties erg blij zijn met een rolmaat als relatiegeschenk is dan ook erg groot. Dankzij de aantrekkelijke prijs per rolmaat kun je deze uitdelen als promotiemateriaal op een evenement of hiermee een blijk van waardering afgeven. Uiteraard kunnen we zowel rolmaten bedrukken als een duimstok voorzien van jouw eigen tekst of bedrijfsnaam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.