Slimmer zijn dan de dief.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Slimmer zijn dan de dief.....

Om diefstal / zakkenrollen te kunnen voorkomen moet je slimmer zijn dan de dief. Wij hebben een aantal anti diefstal relatiegeschenken die daarbij goed kunnen helpen/voorkomen. Wie is er niet eens slachtoffer geweest van diefstal / zakkenrollers. Geef daarom zakkenrollers niet de kans! Als dit tijdens een dagje weg gebeurd of als je op vakantie bent, kan dit erg vervelend zijn.

 

Wist je dat er talloze soorten anti-diefstal geschenken bestaan? Zo zijn er rugzakken ideaal voor tijdens een stedentrip. Deze rugzakken kunnen niet opengesneden worden en beschikken over afsluitbare ritssluitingen. Hang hier een alarm aan en zo kan er niets meer uit je rugzak gehaald worden. Vooral in een grote stad is het risico groot op diefstal. Bescherm ook je pasjes, zodat deze niet gehackt of gekopieerd kunnen worden, Daarom is ook een RFID relatiegeschenk ook belangrijk om aan te denken. Het materiaal waar deze van gemaakt is, zorgt ervoor dat je pasjes veilig blijven.

Bedrukte anti diefstal relatiegeschenken.
Anti diefstal relatiegeschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een professionele uitstraling. Een anti diefstal relatiegeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een anti diefstal relatiegeschenk een geschikt geschenk!

Anti diefstal relatiegeschenken laten bedrukken?
Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Anti diefstal relatiegeschenken zijn nu heel populair om weg te geven. Een bedrukte anti diefstal relatiegeschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een anti diefstal relatiegeschenk neem dan gerust contact met ons op!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.