Thermosbekers........houdt je lekker warm!

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Thermosbekers........houdt je lekker warm!

Ook onderweg genieten van je favoriete koffie of thee? Gebruik dan een thermosbeker om je warme dranken langer warm te houden. Veel thermosbekers zijn zo gemaakt, dat ze precies in de daarvoor bedoelde inkeping in je auto passen. Handig wanneer je tijdens het autorijden koffie of thee wilt drinken! Zo zijn een aantal thermosbekers zijn lekvrij, zodat je ze ook gemakkelijk mee kunt nemen in je tas, zonder knoeien.

Thermosbekers als relatiegeschenk

Bedrukte thermosbekers zijn zeer populaire relatiegeschenken en een blikvanger voor elk bedrijf. Ook stratenmakers en vertegenwoordigers gebruiken een thermosbeker om hun drank warm of koel te houden.
Het gebruik van een eigen thermosbeker bij het halen van koffie is bovendien milieuvriendelijk. Wegwerpbekers gaan direct de prullenbak in. Dus: neem een eigen thermosbeker mee als je regelmatig koffie haalt!  Verras jouw klanten en zakenrelaties met een handige thermosbeker. Zij zullen dit praktische relatiegeschenk zeker waarderen en vaak gebruiken. Tegelijkertijd worden zij op een positieve manier aan uw organisatie herinnerd. Natuurlijk kunnen we elke thermosbeker bedrukken met jouw logo of natuurlijk ook graveren.

 Thermosbekers met opdruk

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.