Veganistische geschenken

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp
  • 0
Veganistische geschenken

Branded by Earth
De verzorgingslijn van Branded by Earth is van 100% plantaardige en huidvriendelijke ingrediënten gemaakt, en geven alle producten een natuurlijke geur af en zijn ze geschikt voor alle huidtypes. Alle Branded by Earth producten zijn veganistisch, wat betekent dat de ingrediënten niet afkomstig zijn van dieren en dat de producten niet op dieren zijn getest.

100% natuurlijke grondstoffen

Als leverancier van relatiegeschenken dragen wij bij, aan het creëren van bewuste promotiegeschenken. Daarom introduceren wij veganistische geschenken die in Europa zijn gemaakt. Onder de naam Branded by Earth lanceren we nu een natuurlijke, veganistische, multifunctionele schoonheidsverzorgingslijn met 100% plantaardige en huidvriendelijke ingrediënten. Deze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten. Alle Branded by Earth producten worden gemaakt in Europa en zijn afkomstig van natuurlijke grondstoffen.

Hét veganistische schoonheidsverzorgingslijn als relatiegeschenk

Alle Branded by Earth producten worden gemaakt in Europa en zijn afkomstig van natuurlijke grondstoffen. Onder de naam Branded by Earth lanceren we nu een natuurlijke, veganistische, multifunctionele schoonheidsverzorgingslijn met 100% plantaardige en huidvriendelijke ingrediënten. Deze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten. Besparing van water. Vloeibare cosmetica bestaat tot 80% uit water en laat dus een grote ecologische voetafdruk achter. Binnen de Branded by Earth verzorgingslijn worden vloeibare hygiëne en schoonheidsproducten omgevormd tot bars die alleen de ingrediënten bevatten die echt nodig zijn. Branded by Earth is een plasticvrij merk. Doordat onnodige plastic verpakkingen worden geëlimineerd en er gebruik wordt gemaakt van recyclebare verpakkingen, verminderen wij onze hoeveelheid afval en daarmee onze ecologische voetafdruk.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.