Voorjaar: een koeltas....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Voorjaar: een koeltas....

Koeltassen zijn ideale relatiegeschenken. Een koeltas is vaak een handige tas die niet te groot is, hij moet makkelijk mee te nemen zijn want er moeten toch de nodige spullen in. Het is belangrijk dat je tijdens het warme weer voldoende eet en drinkt. De aluminium opvulling binnenin de koeltas zorgt ervoor dat jouw koele hapjes en drankjes daadwerkelijk koel blijven wanneer je ze voor een langere tijd moet bewaren.

Koeltas als relatiegeschenk.

Het voorjaar en de zomer zijn voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Het is lekker weer, ’s avonds langer licht, en soms in het voorjaar of in de zomerheerlijk op vakantie. Maar ook tijdens de dagen dat er niet gewerkt wordt, moet er ook even aan jouw bedrijf gedacht worden. Om hiervoor te zorgen, verras ze nu alvast met dit relatiegeschenk!

Voor al deze activiteiten vind u bij DéBlé een geschikte koeltas. Zo is er de koeltas voor 6 blikjes, maar ook een lunchbox koeler om uw lunch lekker vers te houden! En voor het hele gezin is er de koeltas met schouderband zo kunt u voldoende eten en drinken meenemen en is ook nog eens makkelijk bij u te dragen. Voor de grote gezelschappen of natuurlijk voor op de camping is de koelbox ideaal!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.