Waterflessen als duurzaam alternatief voor plastic flessen

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp
  • 0
Waterflessen als duurzaam alternatief voor plastic flessen

Waterflessen hét duurzame alternatief voor plastic
Plastic flessen zijn schadelijk voor het milieu en worden vaak na éénmalig gebruik snel weggegooid. Waterflessen,, zoals roestvrij staal, aluminium of Tritan, zijn echter duurzaam en kunnen meerdere keren gebruikt worden, waardoor ze een veel beter alternatief vormen, waardoor er altijd een geschikte oplossing beschikbaar is.

Duurzame waterflessen als relatiegeschenk

Steeds meer bedrijven kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen en maken de overstap naar duurzame waterflessen als relatiegeschenk is daar een mooi voorbeeld van. Bedrukte waterflessen zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook een uitstekende mogelijkheid om het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam zichtbaar te maken. Waterflessen als relatiegeschenk bedrukken worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet om het drinken van kraanwater te stimuleren en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan. Kies dan evt. ook voor een mooie stalen waterfles, een sportfles, misschien zelfs een dubbelwandige waterfles. Deze hebben we ook in alle soorten en maten, dus keuze genoeg! Waterflessen bedrukken met logo in eigen PMS drukkleur? Verras je relaties met een bedrukte duurzame waterfles als relatiegeschenk. Herbruikbare waterflessen bedrukken met logo is op dit moment echt van deze tijd en trendy, omdat deze duurzaam zijn en lang meegaan en zo het plastic probleem te verminderen. Waterflessen met bedrukking zijn op dit moment een zeer populair relatiegeschenk. Een waterfles is handig voor tijdens het vergaderen, werk of tijdens de lunchpauze wandeling met collega’s.

Alternatief voor plastic

Bedrukte waterflessen bieden een uitstekend alternatief voor plastic flessen als relatiegeschenk. Ze zijn milieuvriendelijk, praktisch en bieden veel mogelijkheden voor personalisatie. Bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor plastic flessen, doen er goed aan om over te stappen op bedrukte duurzame waterflessen. Het bedrukken van waterflessen biedt ook veel mogelijkheden. Bedrijven kunnen kiezen voor een full-colour bedrukking, gravure of een opdruk in één of meer kleuren. De waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen.


Meest voorkomende materialen:
Tritan drinkflessen® (duurzaam, onbreekbaar en krasvast).
Aluminium (licht, ideaal voor buiten activiteiten).
100% lekvrij (handig mee te nemen in de auto of handtas).
BPA vrije drinkflessen (bevat geen chemische grondstoffen).

Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.