Zomerse geschenken

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Zomerse geschenken

De temperatuur gaat weer omhoog en dus wordt het tijd om na te denken over uw zomerpromoties. Weet u waar uw merk bijvoorbeeld uitstekend op tot uiting komt? Een cap of een zonnebril. Het zijn zonder meer onze populairste accessoires voor de zomermaanden en ze doen het altijd goed op de vele festivals die er weer aan zitten te komen. Zo zet u uw boodschap met succes in het zonnetje.

Zonnebril of petje als relatiegeschenk.

Wanneer het zonnetje weer lekker doorbreekt merkt u dat de stemming ook gelijk zal veranderen, en het fijne zomer gevoel heeft u weer te pakken. Dit kunt u ook overbrengen op uw relaties door ze te verrassen met een echt ‘zomers’ relatiegeschenk. En ons lijkt een zonnebril of capje hiervoor uitermate geschikt.

Caps of zonnebrilllen maken een zomerse outfit echt af. Maar het zijn natuurlijk ook praktische producten die hoognodige bescherming bieden op warme dagen. Dat geldt zeker voor onze zonnebrillen, die allemaal voldoen aan de strenge, nieuwe ISO-standaard. Petten en zonnebrillen. Trendy en functioneel. De perfecte relatiegeschenken. En uiteraard zijn die van ons zo ontworpen dat uw merknaam of logo er optimaal op tot uitdrukking komt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.