Manuela's favoriete product

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Manuela's favoriete product

Picknicken is eten in de buitenlucht, in een park, bos of op het strand bijvoorbeeld. Er wordt vaak op de grond gezeten of gebruik gemaakt van kleine klapstoeltjes en tafeltjes . Ook wordt er een dekentje of een kleed op de grond gelegd, zodat iedereen hier op kan zitten. Wanneer er met een grotere groep gepicknickt wordt, neemt vaak iedereen iets lekkers mee, dit zet men dan in het midden neer, zodat iedereen van alles wat kan meepikken.

Wanneer de lente en de zomer aanbreken zullen er meer mensen buiten te vinden zijn. Lekker in het park om te gaan picknicken. Het is langer licht buiten en in de parken zullen ’s avonds nog vele mensen te vinden zijn. Ook jouw relaties zullen van het weer gebruik maken en gezellig gaan picknicken. Zorg dat ze zonder zorgen het park in kunnen gaan en kunnen genieten van een lekker hapje en drankje door ze te verrassen met picknick artikelen als relatiegeschenk.

Modesto picknickmand bedrukken als relatiegeschenk

Met deze picknickmand heb je alles bij de hand voor als je naar het strand of met de fiets naar een heerlijk rustig plekje gaat, om te genieten van de lekkere versnaperingen, zoals een worstje, stukje Franse kaas en een goede fles wijn. Deze picknickmand heeft 2 compartimenten, eentje voor etenswaren, de tweede is ruim genoeg voor 3 flessen wijn. Verder bestaat set uit een snijplank, twee messen en vorken en een flessenopener, allemaal netjes opgeborgen in een apart ritsvak. De stevige banden zorgen voor totaal draagcomfort. Dus ideaal om mee te nemen en alle tools aanwezig om een gezellige zondagmiddag door te brengen met vrienden....Laat de zomer maar komen!Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.