Openers & Kurkentrekkers bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Openers & Kurkentrekkers bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde Openers & Kurkentrekkers, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Verras juist nú, je relaties met een bedrukte opener of kurkentrekker als relatiegeschenk. Openers & Kurkentrekkers bedrukken met logo? Openers & Kurkentrekkers bedrukken bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


De opdruk van jullie logo maakt van een opener of kurkentrekker hét relatiegeschenk voor komend jaar. Verras je relatie....wees creatief en origineel in het uitzoeken van jouw relatiegeschenk. Een relatiegeschenk, zoals een kurkentrekker met jouw logo, verstrekt de band tussen de gever en de ontvanger. Want de klant staat op de eerste plaats. Niet alleen bij jouw, maar ook bij ons. Met mooie kurkentrekkers trekt iedereen maar al te graag nog een flesje wijn open laat daarom je kurkentrekkers bedrukken met jouw logo!

Bedrukte Openers & Kurkentrekker als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Openers & Kurkentrekkers bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sportartikelen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte opener of kurkentrekker is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten sportartikelen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een opener of kurkentrekker neem dan gerust contact met ons op!

Openers & Kurkentrekkers bedrukken en personaliseren met logo

Openers & Kurkentrekkers zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een opener of kurkentrekker bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een opener of kurkentrekker een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw opener of kurkentrekker bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Openers & Kurkentrekkers bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in openers of kurkentrekkers bedrukken sinds 1972