Ga ook voor duurzaam......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Ga ook voor duurzaam......

Laten we groen worden.....
Milieubewuste duurzame gadgets zijn helemaal in trek. Meer en meer mensen waarderen gerecyclede materialen en duurzame geschenken. Dit is reclame maken voor de toekomst. Op deze manier wordt het milieu niet vervuild of schade toegebracht. Terwijl "eco/duurzaam" een aantal jaren geleden een negatieve en meestal onbekende term was, is het tegenwoordig niet meer weg te denken en op een zeer positieve manier : mensen met een sterk bewustzijn voor het milieu, zijn er overal vandaag en zijn ook zeer toegewijd aan de planeet. Door jouw doelgroep aan te spreken, zijn duurzame weggevertjes het geschenk, geweldig toch!

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Ecologische producten zijn reclamematerialen waarmee met name waarden zoals duurzaamheid, milieubewustzijn, sociale betrokkenheid of de wil om te innoveren goed kunnen worden gecommuniceerd. Duurzame weggevertjes van deze categorie zijn afkomstig van een milieuvriendelijke productie, bestaan ​​uit natuurlijke materialen of zijn biologisch afbreekbaar. Een ecologisch relatiegeschenk is nu de trend en profiteer ervan en versterk het positieve reclame-effect bij jouw klanten/medewerkers, ook met het bedrukken van ecologische promotieartikelen met een individuele logo of reclameslogan. Duurzame relatiegeschenken bedrukken met logo in eigen PMS drukkleur? Verras in 2020 je relaties met een bedrukte duurzame gadget als relatiegeschenk. Duurzame geschenken bedrukken in elke gewenste kleur voor het beste resultaat. Duurzame gadget bedrukken met logo, kleine oplage mogelijk.

Duurzame materialen die er veel gebruik worden zijn:
Tarwestro: is een vriendelijk alternatief voor plastic, gemaakt van de overgebleven stengels van geoogste tarwekorrels. Door plastic gedeeltelijk te vervangen door tarwestro, helpen we de fossiele hulpbronnen van de aarde te behouden.
Bamboe: hoewel bamboe de uitstraling heeft van hout; is het eigenlijk een soort gras. Een grassoort die zeer snel groeit, waardoor het terecht een duurzaam imago heeft gekregen. De sterke stelen zijn hol en perfect geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Bamboe staat bekend om zijn toepassing in meubels, textiel, vloeren, plafonds... En hier worden enkele geschenken gepresenteerd waarin dit trendy duurzame materiaal smaakvol wordt gebruikt. Bamboe voordelen: Milieuvriendelijk materiaal, lichtgewicht materiaal en herbruikbaar.
Kurk: We kunnen er best kort over zijn, kurk is een geweldig materiaal. Het is een natuurproduct, volledig biologisch afbreekbaar, goed te recyclen, warmte-isolerend, elastisch, geluiddempend en vochtbestendig. Tijd dus om kurk eens wat meer in de spotlight te zetten.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.