Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Ecologische producten zijn reclamematerialen waarmee met name waarden zoals duurzaamheid, milieubewustzijn, sociale betrokkenheid of de wil om te innoveren goed kunnen worden gecommuniceerd. Duurzame weggevertjes van deze categorie zijn afkomstig van een milieuvriendelijke productie, bestaan ​​uit natuurlijke materialen of zijn biologisch afbreekbaar. Een ecologisch relatiegeschenk is nu de trend en profiteer ervan en versterk het positieve reclame-effect bij jouw klanten/medewerkers, ook met het bedrukken van ecologische promotieartikelen met een individuele logo of reclameslogan.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Onze duurzame relatiegeschenken bedrukken met logo vind je in alle soorten en maten. Van tassen van biologisch katoen tot 100% recyclebare PET drinkflessen. Ben je geïnteresseerd in duurzame gadgets of heb je liever een duurzaam relatiegeschenk van hout, tarwestro, kurk of hennep? Compleet natuurlijk en duurzaam geschenken gemaakt van 100% hennep. Hennep is een van de oudste en ecovriendelijke textielmaterialen. Het wordt gemaakt van vezels van de snelgroeiende cannabisplant. Deze is resistent voor ongedierte en groeit zonder gebruik van pesticides of kunstmest. Dat maakt hennep tot een 100% organsch gewas en is daarom zeer milieuvriendelijk. Het productieproces van de hennepvezels is zeer duurzaam in vergelijking met andere organsche vezels en is tevens 100% recyclebaar. Maak het jezelf gemakkelijk en selecteer jouw keuze op onze website. Heb je vragen, wij helpen je graag verder….

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw duurzame relatiegeschenken bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie duurzame gadgets/bedrijfscadeaus.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in duurzame geschenken bedrukken sinds 1972