Krabben maar.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Krabben maar.....

Ijskrabber voor de winter
Het is natuurlijk van belang dat de auto winterklaar is in voor de winter. Daarbij hoort ook de ijskrabber, want zonder kom je de winter niet door. Omdat iedereen een ijskrabber nodig heeft, is het een leuk idee om deze als relatiegeschenk of promotieartikel te geven.

IJskrabbers als relatiegeschenk

IJskrabber nodig? Want de winter is weer aangebroken, het is ’s morgens koud en donker, de meeste mensen onder ons hebben moeite met uit bed komen, omdat het allemaal nog lekker warm is. Hierdoor sta je te laat op, moet je nog haasten en snel in de auto stappen op weg naar het werk. Tot overmaat van ramp zie je dat de ramen bevroren zijn, je moet snel een ijskrabber zoeken, die je dan ook nog niet kunt vinden. Eenmaal gevonden gaat deze kapot en je kan zo snel geen andere vinden, met half de ramen gekrabd ga je toch naar het werk. Je bedenk zich, ik moet maar snel een nieuwe autokrabber halen. Wellicht is het een idee om ijskrabbers als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven aan mijn klanten of relaties?

Ijskrabbers laten bedrukken

Wij hebben een ruime keuze in ijskrabbers. Zo hebben wij ze in verschillende soorten, maten en kleuren, deze kun je dan bedrukken met jouw logo of tekst, zodat de ijskrabber die jij hebt uitgekozen volledig eigen wordt. En jouw klanten of relaties zullen jouw vooral in de winter heel erg dankbaar zijn, want zij kunnen met schone en ijsvrije ramen de weg op. De ijskrabber is bedoeld om ijs van autoruiten te verwijderen, meestal zijn ijskrabbers gemaakt van kunststof of kunststof met messing. Als je de voorruiten schoonmaakt kan dit beter gebeuren door een ijskrabber met messing, zo gaat het ijs er makkelijker van af en je beschadigd de ruit niet. IJskrabbers met een handschoen eromheen, dit dient als extra bescherming tegen koude handen, vooral als het koud is en je uit een warme auto stapt, om dan de ramen ijsvrij moet maken. Jij blij, wij blij en zeker ook jouw relaties en medewerkers.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.