IJskrabbers bedrukken met logo

IJskrabbers bedrukken? Verras juist nú (in de COVID-19 tijd) je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde ijskrabber als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komende Kerst. Ook al op zoek naar een passend Kerstgeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een ijskrabber gepersonaliseerd met logo? Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. IJskrabbers bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. IJskrabbers bedrukken met jouw reclame? De opdruk maakt van ijskrabbers hét relatiegeschenk voor komend jaar voor jullie klanten of personeel. Waarom niet, het in prijstechnisch gezien een goedkoop relatiegeschenk. De ijskrabber is bedoeld om ijs van autoruiten te verwijderen, meestal zijn ijskrabbers gemaakt van kunststof of kunststof met messing. Als je de voorruiten schoonmaakt kan dit beter gebeuren door een ijskrabber met messing, zo gaat het ijs er makkelijker van af en u beschadigd uw ruit niet. IJskrabbers met een handschoen eromheen, dit dient als extra bescherming tegen koude handen. Laat daarom je ijskrabbers bedrukken met jouw logo, als promotioneel geschenk! IJskrabbers bedrukken we door middel van een tampondruk (een tampon is een flexibele "stempel") of een zeefdruk.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

IJskrabbers met logo voor mailingen

Er zijn verschillende ijskrabbers verkrijgbaar in elke prijsklasse en al leverbaar vanaf 100 stuks. De platte ijskrabbers zijn uitermate geschikt om mee te sturen voor bij voorbeeld met een mailing. Hiermee slag je twee vliegen in een klap! Jouw mailing voelt anders aan en wordt zekers geopend: opvallende reclame per post wie wil dit niet. Daarnaast verras je je relaties met een functionele ijskrabber met logo. Hiermee blijf je maanden opvallend in beeld vooral in de wintermaanden.

IJskrabbers laten bedrukken met logo

De ijskrabber is een praktisch geschenk vooral in de wintermaanden. Want als jouw relaties ’s ochtends de deur uit moeten en de ruiten zijn bevroren, dan zit er niets anders op deze schoon te maken. Je schenk zo je relaties hiermee het juiste geschenk, zodat zij weer snel de weg op kunnen. De ijskrabbers zijn hier uitermate geschikt voor. Bovendien is het mogelijk om de ijskrabbers te laten bedrukken met jouw logo, voor een blijvende naamsbekendheid.


Meest voorkomende ijskrabbers
IJskrabber met handschoen ( zo blijven je handen lekker warm )
Driehoekige ijskrabber ( handig voor mailingen )
IJskrabber met lampje ( altijd handig in de donkere wintermaanden )

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw ijskrabber bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. IJskrabbers bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.