Laat de zon maar schijnen.................

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Laat de zon maar schijnen.................

Wanneer het zonnetje weer lekker doorbreekt merk je gelijk dat de stemming zal veranderen en het fijne zomer gevoel je helemaal opvrolijkt. Dit gevoel kun je ook overbrengen op jouw relaties door ze te verrassen met een echt ‘zomers’ relatiegeschenk. En ons lijkt een zonnebril hiervoor uitermate geschikt.

De temperatuur gaat weer omhoog en dus wordt het tijd om na te denken over jouw zomerpromoties. Weet je waar jouw merk bijvoorbeeld uitstekend op tot uiting komt? Een zonnebril!  Het zijn zonder meer onze populairste accessoires voor de zomermaanden en ze doen het altijd goed op de vele festivals die er weer aan zitten te komen. Zo zet je jouw boodschap met succes in het zonnetje.

Zonnebrillen hebben we in verschillende stijlen en bijna alle modellen zijn leverbaar in verschillende trendy kleuren. We hebben moderne zonnebrillen in ons assortiment, maar ook bijvoorbeeld de klassieke zonnebrillen, zoals de pilotenbril. Ook retro zonnebrillen en sportieve zonnebrillen ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Voor het bedrukken van zonnebrillen zit je bij ons dan ook altijd goed.

Caps of zonnebrilllen maken een zomerse outfit echt af. Maar het zijn natuurlijk ook praktische producten die hoognodige bescherming bieden op warme dagen. Dat geldt zeker voor onze zonnebrillen, die allemaal voldoen aan de strenge, nieuwe ISO-standaard. Trendy en functioneel. De perfecte relatiegeschenken. En uiteraard zijn die van ons zo ontworpen dat jouw merknaam of logo er optimaal op tot uitdrukking komt.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.