Caps bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Caps en petten bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde petten en caps, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Caps bedrukken met logo? Caps & petjes zijn populair om weg te geven. Een bedrukte cap of petje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf!

Hieronder vind je allerlei verschillende soorten caps & petjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. De opdruk van jullie logo maakt van de caps hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Caps & petjes bedrukken of borduren we in de meeste gevallen, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Een cap met opdruk hét warme relatiegeschenk voor iedereen! Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Caps laten bedrukken

Bedrukte caps zijn altijd leuke relatiegeschenken om weg te geven. Daarnaast zijn caps erg praktisch en zullen ze keer op keer opnieuw gebruikt worden. Een cap met een bedrukking zorgt voor dé optimaal naamsbekendheid. Laat de caps bedrukken met jouw leuke tekst, bedrijfsnaam of logo. Zo zijn bijvoorbeeld caps met opdruk ook zeer geschikt voor evenementen en marketingcampagnes. Daarnaast heeft een bedrukte cap positieve invloed op de branding van jouw bedrijfsnaam/merk.

Caps bedrukken en personaliseren met logo

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van een cap. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, transferdruk, borduring op jouw caps?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk dit is een zeefdruk of (digitale) print op een papieren label, dat speciaal is geprepareerd voor de ‘transfer’ op een object. Dit wordt met hoge temperatuur aangebracht middels een ‘hot-press’.

Borduren deze technologie benadrukt het logo met elegantie: het logo wordt geborduurd op de oppervlakte van het object. De borduring kan toegepast worden op vlakke oppervlakten (zoals kleding) en onregelmatige oppervlakten (zoals caps, rugtassen, sport/reistassen, etc.).

Bestel nu jouw caps als relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw cap bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Caps bedrukken? Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie caps.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in caps bedrukken sinds 1972