Nick's favoriete product

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Nick's favoriete product

Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een bidon met opdruk! Bidons worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Omdat een waterfles of bidon een functioneel geschenk is, zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant.

Door jouw drinkflessen helemaal naar jouw wens te maken, kun je meerwaarde geven aan jouw merk en jouw bedrijfslogo. Gezien het handige gebruik van bidons en waterflessen, gebruiken werknemers en klanten ze dagelijks. Dit maakt ze zeer effectieve en duurzame producten. Of je nu op zoek bent naar flessenwater voor op kantoor, sportflessen voor buitenactiviteiten en evenementen, of goedkope bidons las weggevertjes. Maak zo reclame in de sportschool, kantoor of bij je vereniging met een bidon met logo! Zo ziet iedereen jouw boodschap tijdens het sporten of onderweg op de fiets. Bidons kunnen worden gebruikt om een bedrijf in de picture te zetten bidons of waterflessen met logo of tekst zijn handige en persoonlijke geschenken. Voor welke kies jij?

H2O Bop® 500 ml bidon bedrukken als relatiegeschenk

H2O Bop® 500 ml bidon en infuser met koepeldeksel. Enkelwandige bidon met geïntegreerde vingergreep. Fles is gemaakt van recyclebaar PET materiaal. Voorzien van een morsvrije koepeldeksel met duw-en-trek mondstuk en een verwijderbare infuser waarmee je jouw favoriete fruitsmaak toe kunt voegen aan je drankje. Volume 500 ml. Mix en match kleuren om je perfecte fles te maken. Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van de bidons, waterflessen en drinkbussen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag.



Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.