Bidons bedrukken met logo

Wie kent de bidon niet, de voetballertjes op zaterdag of het fietsclubje? Maar je kan de bidon voor vele doeleinden gebruiken, ook de "niet-sporters" kan je een plezier doen met een bidon. En wat is er nu leuker om jouw relaties te verrassen met een sportieve bedrukte bidon. Hieronder vind je allerlei verschillende soorten bidons in verschillende prijsklassen. Bidons bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de bidons hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer.

Dit zeggen onze relatie`s over onze werkwijze en bidons

DéBlé relatiegeschenken is meer dan een prettige partner, ze denken goed mee, komen snel met voorstellen en werken transparant. Het assortiment is voldoende groot, zodat er voor elke gelegenheid een gepast item te kiezen valt. What you see is what you get en wat je besteld wordt snel geleverd en de kwaliteit is goed. Het contact is persoonlijk wat door mij als enorm prettig wordt ervaren. Dit is voor mij de reden om altijd als eerste bij Nick en Manuela aan te kloppen.

Patric Vosbeek
Senior Procesmanager Depot Venlo
PostNL Pakketten

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bidons bedrukken

Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte! Het is mogelijk om bidons te drukken in een paar dagen tijd. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een bidon als relatiegeschenk! Bidons worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Omdat een bidon een functioneel geschenk is, zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant.

 

Bidons laten bedrukken met logo

Maak reclame in de sportschool of bij je vereniging met bidon met logo! Zo ziet iedereen jouw boodschap tijdens het sporten of onderweg op de fiets. Bidons kunnen worden gebruikt om een bedrijf in de picture te zetten. Bidons met bedrukking zijn zeer populaire relatiegeschenken. Ze worden veel gebruikt in de sport, bijvoorbeeld door wielrenners en bij voetbalwedstrijden. Maar natuurlijk is een bidon als relatiegeschenk ook handig voor jouw relaties die een stukje gaan wandelen of fietsen. Bidons met logo of tekst zijn handige en persoonlijke geschenken. Voor welke kiest jij?


Meest voorkomende materiaal soorten:
Tritan™ (BPA free, duurzaam, blijft helder zonder barstjes, breukbestendig).
✓ Aluminium (oersterk kan dus tegen een stootje, geschikt voor gravure).
Eastman tritaan(100% BPA-vrij, oersterk, trendy).

Voordelen van bidons:
Levertijd vanaf 6 werkdagen.
Bedrukken van 1 kleur tot full-colour.
Goedkoop (lees betaalbaar :-) promotiemiddel.
Kleine oplage v.a. 50 stuks.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw bidons bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Bidons bedrukken, stuur gerust een mailtje met je vragen.