Winter op komst.........

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp-van der Zande
  • 0
Winter op komst.........

Het is natuurlijk van belang dat de auto winterklaar is in de winter. Daarbij hoort ook een ijskrabber, want zonder kom je de winter niet door. Omdat iedereen een ijskrabber nodig heeft is het wellicht een leuk idee deze als relatiegeschenk of promotieartikel te geven.

IJskrabber als relatiegeschenk?

IJskrabber nodig? Want de winter is weer bijna aangebroken, het is ’s morgens koud en donker de meeste mensen onder ons hebben moeite met uit bed komen. Tot overmaat van ramp zie je dat de ramen bevroren zijn, je moet een ijskrabber zoeken die jij ook nog niet zo snel kunt vinden. Eenmaal gevonden gaat deze kapot en met half de ramen gekrabd gaat je naar het werk. Je bedenkt je.....ik moet maar snel een nieuwe autokrabber halen. Wellicht is het een idee om bedrukte ijskrabbers als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven aan mijn klanten of relaties?

DéBlé heeft een ruime keuze in ijskrabbers. Verschillende soorten, maten en kleuren, deze kun je dan bedrukken met jouw logo zodat de ijskrabber die jij hebt uitgekozen volledig eigen wordt. En dan zullen jouw klanten je vooral in de winter heel erg dankbaar zijn, want zij kunnen met schone en ijsvrije ramen de weg op.

                             

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.