Hét koele geschenk voor elk budget.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Hét koele geschenk voor elk budget.....

Koeltassen zijn ideale relatiegeschenken. Een koeltas is vaak een handige tas die niet te groot is, hij moet makkelijk mee te nemen zijn want er moeten toch de nodige spullen in. Het is ook belangrijk dat tijdens het warme weer voldoende gegeten en gedronken wordt. De aluminium opvulling binnenin de koeltas zorgt ervoor dat jouw hapjes en drankjes daadwerkelijk koel blijven wanneer je ze voor een langere tijd bewaard tijdens het warme weer.

Het voorjaar en de zomer zijn voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Het is lekker weer, ’s avonds langer licht, en soms in het voorjaar of in de zomer heerlijk op vakantie. Maar ook tijdens de dagen dat er niet gewerkt wordt, moet er ook even aan jouw bedrijf gedacht worden. Om hiervoor te zorgen, verras ze nu alvast met een bedrukte koeltas! In de zomer zullen jouw relaties bijvoorbeeld geen een ijskrabber gebruiken, maar een koeltas daarentegen is het ideale zomerse relatiegeschenk!

Koeltassen laten bedrukken?

Jouw relaties of medewerkers zullen de koeltas veel gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg, of naar het park of het strand. Met een bedrukte koeltas zijn zij ervan verzekerd dat het eten en drinken koel blijft! De koeltas kan ook gebruikt worden tijdens het boodschappen doen. Tijdens het warme weer zal het vlees sneller bederven, door het in een koeltas te doen, zorgt dit ervoor dat het heerlijk koel en vers blijft.

Voor al deze activiteiten vindt je bij DéBlé een geschikte koeltas. Zo is er de koeltas voor 6 blikjes, maar ook een opvouwbare koelemmer om uw lunch lekker vers en koel te houden! En voor het hele gezin is er de koeltas met schouderband om voldoende eten en drinken meenemen en is ook nog eens makkelijk te dragen.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.