Koeltassen bedrukken met logo

Koeltassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van het ontwerp en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een koeltas hét relatiegeschenk voor komende zomer. Koeltassen bedrukken tegen groothandels prijzen. Een frisse hap of een koel drankje op een warme dag: jouw zakenrelaties genieten daar maar al te graag van. Verras hen dus met een superefficiënte bedrukte koeltas. Want met de koel houdende relatiegeschenken van DéBlé houd je elke relaties fris. Vooral in de zomermaanden zullen jouw relaties gretig gebruik maken van een koeltas. Gebruiksvriendelijk om het BBQ vlees mee te nemen of een koud wijntje voor een picknick. 

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Bedrukte koeltassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Koeltassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Ongetwijfeld heb je de vraag al gekregen: "Wat heb je voor productsuggesties voor het komende warmere seizoen?" Een seizoen waarin traditioneel gezien kleinere gadgets en give-aways in trek zijn, maar waarin ook functionele en kwaliteitsproducten een plaats hebben in alle campagnes.
's Zomers speelt het leven zich veel meer buiten af; promotionele producten die buiten gebruikt kunnen worden zullen dus effectiever zijn in deze periode. Door functionaliteit en kwaliteit toe te voegen zal dit een toegevoegde waarde geven aan het merk op het item. Daarom is een koeltas een heel geschikt product voor het komende seizoen. In ons productaanbod hebben we een koeltas voor iedere situatie en voor ieder budget. Het voorjaar en de zomer zijn voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg, of naar het park of het strand. Voor al deze activiteiten vind je bij ons dé geschikte koeltas. Zo is er de koeltasjes voor 6 blikjes, maar ook een opvouwbare koeltas om je lunch lekker vers te houden! En voor het hele gezin is er de koelrugtas, zo kun je voldoende eten en drinken meenemen en is ook nog eens makkelijk bij te dragen.

Koeltassen laten bedrukken met logo

Zoals hierboven beschreven zijn koeltassen dus voor vele doeleinden bruikbaar, en zullen dus ook op vele plaatsen te zien zijn. Op sportvelden, stranden, parken, in steden en in supermarkten. En bedrukt met jouw logo, tekst of slogan kun je dus op deze manier wat reclame meepikken! Dus twijfelen of een koeltas een geschikt relatiegeschenk is, is dus nu niet meer nodig!

Welke koeltas (als relatiegeschenk) past het beste bij jouw?
De opvouwbare tas?
 Wil je 4 of 6 blikjes?
De tafelkoeltas voor maar liefst 50 blikjes?

Meest voorkomende materialen
Non-Woven (sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht)
210D polyester (mooie uitstraling en sterk)
70D nylon (waterdicht, sterke maar soepele materiaal)
rPET (Recyclebaar en duurzaam materiaal, stevig en milieuvriendelijk)
600D polyester (zeer sterk, mooie uitstraling)

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw koeltas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Koeltassen bedrukken informeer naar de mogelijkheden.