Boodschappentassen bedrukken met logo

Nu gratis plastic zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren, gaat er een nieuwe wereld open, vol van specifieke opdruk voorziene, herbruikbare boodschappentassen. Wij beschikken over een enorm assortiment aan stijlen, kleuren en afmetingen, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Allemaal bedoeld om mee te gaan winkelen of boodschappen te doen. Boodschappentassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de boodschappentas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8

Boodschappentassen laten bedrukken

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Boodschappentassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Iedereen doet boodschappen, zo ook jouw klanten of relaties. Daarom is de boodschappentas een leuk idee om als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven. Je kunt deze uitdelen op een beurs of bij een aktie om een product te promoten ipv van de plastic draagtas, zodat ze je niet snel vergeten. Het natuurlijk leuk om een boodschappentas te laten bedrukken met een logo of tekst en uitdelen aan je relaties.
 

Tassen bedrukken in eigen drukkleur

De boodschappentas is een veel gezien gebruiksvoorwerp. Gemak dient de mens en tijdens het boodschappen komt een tas uiteraard zeer goed van pas! Zo wordt een bedrukte boodschappentas een leuk relatiegeschenk en maak zo reclame voor je bedrijf! Wij hebben een groot assortiment in diverse boodschappentassen. Maak de boodschappentas geheel naar jouw wens, bijvoorbeeld in de PMS kleur van je bedrijf en logo.

Meest voorkomende tassen.
Big shopper tassen ( zoals van de AH, Jumbo en IKEA )
Opvouwbare tassen ( handig om mee te nemen )
Jute tassen ( sterk en duurzaam )
Katoenen tassen ( herbruikbaar en met korte of lange hengels )

Meest voorkomende materiaal soorten.
Non woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
 Jute ( plantaardige vezel, duurzaam, biologisch afbreekbaar, zeer sterk, Cradle to Cradle )
Katoen ( milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaak, trendy, geschikt voor 1 drukkleur tot full color )

Bestel nu jouw boodschappentas als relatiegeschenk.
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw boodschappentassen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Boodschappentassen bedrukken, stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.