Wij worden nog persoonlijker!!

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Wij worden nog persoonlijker!!

Goed nieuws om persoonlijker te worden!
Nu de zomermaanden bijna voorbij zijn, wordt het weer tijd om relatiegeschenken uit te zoeken voor het einde van het jaar. Geef jij een geschenk weg, dat gepersonaliseerd kan worden, met de naam van jouw klanten? Hiermee maak je het cadeau nog persoonlijker en zal zeker in de smaak vallen. Op deze manier wordt het moment en hét geschenk om nooit te vergeten!.

Een uniek relatiegeschenk voor de kerst of eindejaarsgeschenk bedrukt is het mooiste cadeau voor jouw medewerkers en relaties. Dit is het moment om al jouw relaties te bedanken met een mooi luxe kerstgeschenk of een originele eindejaarsgeschenk. Verras jouw relaties met een warm kerstgeschenk zoals een gepersonaliseerde thermosfles of en een draadloze speaker. Wil je je relaties echt een bruikbaar geschenk geven, geef dan een mooi notitieboek!.

Verras jouw relatie of collega met een persoonlijk geschenk!

De trend en focus ligt tegenwoordig in hoge mate op de bruikbaarheid en duurzaamheid van het geschenk, en terecht. De extra waarde van een relatiegeschenk ligt in het logo en de boodschap die wordt toegevoegd. Omdat we allemaal geneigd zijn om te vergeten wie een bepaald geschenk heeft aangeboden, is het van cruciaal belang om het effect van jouw relatiegeschenk te personaliseren. Dit is waar je aan moet denken van om jouw relatiegeschenk een onvergetelijk cadeau te maken.

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig!

Wij bieden individuele personalisatie of zogenaamde Variabele Data Printing (VDP) op alle items uit de Xindao collectie aan die in de volgende technieken kunnen worden gedecoreerd:
Digitaaldruk
Doming
Borduring
Laser/Co2gravure
Sleeves

Spreek jouw dit aan, om óók persoonlijker te worden, dan helpen wij je graag!

Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.