Thermosflessen bedrukken met logo

Thermosflessen bedrukken met logo? Wij drukken thermosflessen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van uw logo. Thermosflessen zijn een ideaal voor de sportieve relaties, vooral winters als de koffie of thee lekker warm moet blijven tijdens een lange wandeling of zomers tijdens een fietstocht een koel drankje. Thermosflessen bestaan tegenwoordig uit geheel uit metaal, dat wil zeggen dat de binnen en buitenfles beide van metaal zijn, en de afsluitbare dop is meestal van kunststof.  Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, offerte/voorstel en ontwerp in paar minuten ! Thermosflessen bedrukken we met een rondzeef- of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de thermosflessen hét relatiegeschenk voor komende jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Themosflessen laten bedrukken

Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een thermosfles als relatiegeschenk! Verras jouw klanten nu met hun eigen thermosfles met de slogan van je bedrijf. Of geef deze gadgets aan je werknemers als dank voor hun inzet!. Wij bedrukken thermosflessen of thermobekers, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest? Of zoek je een persoonlijk geschenk voor in een cadeau pakket? Dan is een thermosfles bedrukken niet alleen een leuk, maar ook een praktisch geschenk. Er zijn zelf testrapporten leverbaar over bepaalde thermosflessen, hoe lang deze warm blijven en dergelijke. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo!

Thermosflessen met logo als relatiegeschenk

De meeste mensen zijn tegenwoordig erg mobiel en vaak op reis. Onderweg heb je natuurlijk wel eens behoefte aan een lekker warm drankje. Maar als je altijd onderweg je koffie en thee moet kopen, ben je zo kapitalen kwijt! Bovendien kun je het niet overal een warm drankje kopen. Een bedrukte thermosfles biedt daarvoor de uitkomst. Met een handige thermos mok, thermosbeker of thermoskan kun je onderweg gegarandeerd van een warme (of koude) drank genieten. Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Laat dan jouw thermosflessen bedrukken met een logo, tekst of slogan. Natuurlijk bedrukken we ook thermosbekers en bidons. Zo zullen jouw relaties nog vaak aan je denken, als ze onderweg, in de auto of trein, van een heerlijk kopje koffie of chocolademelk genieten!

Gefeliciteerd als je een nieuwe thermosfles heeft ontvangen!
Hieronder vind je een aantal handige tips om optimaal gebruik te maken van jouw nieuwe thermosfles. Lees meer

• Vóórdat je jouw thermosfles in gebruik neemt dient u deze zorgvuldig schoon te maken.
• Alleen wassen met de hand. Je kunt jouw mok schoonmaken met (warm) water en afwasmiddel. Goed naspoelen met (warm) water.
• Je kunt jouw thermosfles vóór gebruik voorverwarmen met warm water of koelen met koud water om een optimale werking te garanderen.
• Pas op met het vullen van de mok: hete vloeistoffen veroorzaken brandwonden.
• Controleer zorgvuldig of jouw thermosfles goed afgesloten is zodat deze niet lekt Draai deksel of sluiting niet te stevig aan.
• Jouw thermosfles is niet geschikt voor de afwasmachine.
• Wanneer je jouw mok langdurig niet heeft gebruikt spoel deze dan met warm water om, zodat achtergebleven resten of geuren verdwijnen.
• Bewaar jouw thermosfles met het deksel eraf.
• Indien gevuld met hete vloeistoffen buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet geschikt voor magnetron en oven.
• Niet geschikt om in te vriezen.
• Bewaar geen ijs of koolzuurhoudende vloeistof in uw fles en/of mok, hierdoor kan het deksel met grote kracht losraken.
• Gebruik geen bijtende, zuurhoudende of vloeistoffen die bleek bevatten.
• Laat na sluiten de deksel uitlekken.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw thermosfles bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Thermosflessen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in thermosflessen bedrukken sinds 1972