Notitieboekjes bedrukken met uw logo en gepersonaliseerd

Notitieboeken kunnen een geweldig relatiegeschenk zijn. Notitieboeken zijn praktisch en worden vaak gebruikt, waardoor uw bedrijfslogo of boodschap vaak zichtbaar zal zijn. Bovendien kunt u uw eigen ontwerp of logo op het notitieboek laten drukken voor een persoonlijke touch. U kunt notitieboeken aanbieden als geschenk aan uw klanten, medewerkers of zakenpartners. U kunt ook de notitieboeken in grotere hoeveelheden bestellen voor bijvoorbeeld beurzen of evenemente.

Pagina 1 van 10
Pagina 1 van 10


Deze notitieboekjes bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Notitieboekjes bedrukken wij door middel van een tampondruk, blinddruk of foliedruk. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rondzeef druk. De opdruk maakt van een notitieboekje hét relatiegeschenk voor jouw relaties of personeel. Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een notitieboek gepersonaliseerd met logo! Zelfs in het internettijdperk zijn notitieboekjes nog steeds erg populair en een veel gegeven bedankje voor relaties. Omdat het tastbaar is, open het boekje noteer maar en het staat zwart op wit (of blauw op wit, ligt natuurlijk aan de schrijfkleur van je balpen :-). Notitieboekjes zijn breed inzetbaat, makkelijk per post te versturen en breed toepasbaar. Als bedrijf is het interessant om het boekje te laten bedrukken met jouw logo. Bij DéBlé vind je vele modellen, ruitjespapier, lijntjes of als schetsboek allemaal te personaliseren naar jouw eigen idee. En het beste dan dit allemaal: een bedrukt notitieboekje laat jouw op je best zien:-)

Notitieboekjes horen thuis op elk bureau in het kantoor. Het notitieboek is zeer geschikt voor het noteren en delen van aantekeningen. A6, A5 of een A4 formaat past het makkelijk in jouw tas en kun je het overal mee naartoe nemen. De elastische sluiting verzekert dat het notitieboek tijdens transport gesloten blijft. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren die goed te combineren zijn met de kleuren van jouw logo. Notitieboekjes bedrukken we met een zeef- of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Maar ook een blinddruk (ook wel diepdruk genoemd) is een veel gebruikte druktechniek. De opdruk van jullie logo maakt van de notitieboekjes hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Notitieboekjes bedrukt en gepersonaliseerd.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Notitieboekjes laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wie kent het niet, moet je iets noteren en is er in velde of wegen geen stukje papier te vinden, uiteindelijk wordt de notitie op een krant of oude envelop gezet, met het gevolg dat deze notitie verloren gaat. Maar dit is nu verleden tijd met de diversen modellen notitieboekjes, in hippe kleuren en met een kleine oplage leverbaar met opdruk of blanco. Notitieboekjes bedrukken doe je bij DéBlé Venlo Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Notitieboekjes personaliseren en bedrukken

Natuurlijk is een notitieboek met bedrukking een uitstekende manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Een notitieboekje is er voor elke doelgroep, of dit nu de zakenman/vrouw is die een luxe A5 notitieboek met stylus pen op zijn bureau heeft liggen of voor de jeugd een A6 notitieboek met spiraal, in leuke eigentijdse kleuren, die ze met plezier mee zullen nemen. Notitieboekjes zijn populair om weg te geven. Een bedrukte notitieboekje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten notitieboekjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo!

Voordelen van een notitieboekjes:
Perfect te gebruiken bij mailing.
Leverbaar in verschillende afmetingen, van A6, A5 en A4 formaat, of custom-made.
Handig mee te nemen, kan makkelijk in de tas worden gestopt, en die schrijft, die blijft (ook in deze high-tech tijd)
Bedrukt leverbaar vanaf 50 stuks, afhankelijk van het gekozen model.


Notitieboekjes zijn onder andere gemaakt van:
Kurk (duurzaam en trendy).
Karton, van zachte tot harde kaft ( duurzaam en groen ).
Hardcover of softcover PU en leerpapier.

Onze meest verkochte notitieboekjes:
De notitieboekjes van het merk JournalBooks zijn erg populair. Het innovatieve ontwerp en het aangename gevoel maken het een absolute hit onder notitieboekjes, gemaakt van duurzame materialen in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld: Jeans A5 notitieboek, Frappé stoffen A5 notitieboek of Cuppia A5 notitieboek.
De bijzondere luxe notitieboekjes zijn van het merk Marksman : geef het persoonlijk uit en wees zeker van het effect van deze discrete reclame. Met innovatieve relatiegeschenken gerealiseerd door geavanceerde creativiteit, hedendaags design en hoogwaardige materialen, zoals: Theta A6 notitieboek, Porta A5 notitieboek met pen of Alpha notitieboek met tabbladen.

Bedrukte notitieboekje met bedrijfslogo

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van notitieboekjes. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, tampondruk of een transferdruk op jouw notitieboekje?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Maak van een notitieboek een uniek cadeau!

Een full colour sleeve geeft het notitieboekje net even iets meer uitstraling.

Full colour sleeve verpakking:
Wij kunnen een aantal notitieboekjes uit ons assortiment jouw eigen cadeau van te maken d.m.v. een sleeve. Deze wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Iedereen heeft een betrouwbare hulp nodig, waarin alle afspraken, takenlijsten en ideeën worden genoteerd. Notitieboekjes voeren deze taak bijzonder goed uit. Met een prachtige bedrukking en kleuren maken van hen populaire en constante metgezellen. Bedruk jouw logo op een notitieboekje op een zachte of harde kaft, hetzij met een gekleurde bedrukking of met een hoge kwaliteit reliëf in het leer. Jouw bedrijf is dus altijd aanwezig bij de klanten. Een notitieboekje met jouw logo is een praktisch relatiegeschenk voor bijna elke klant. Het behoort tot het standaardassortiment van jouw relatiegeschenken voor klanten en past bij alle gelegenheden. Als aanvulling op vergaderingen, workshops en beurzen, maar ook voor het dagelijks leven op kantoor. Een onmiskenbare notitieboekje met een promotionele boodschap, laat je zeker een professionele indruk na. Hoewel tegenwoordig bijna alles elektronisch wordt gedaan, zijn notitieboekjes verre van oud bollig. Integendeel: notitieboekjes met een logo zijn populairder dan ooit. Dit relatiegeschenk is niet alleen nuttig in de baan, zelfs in ieders vrije tijd is een notitieboek erg handig. Net zoals op school of op de universiteit in combinatie met rekenmachine, powerbank of met een 16 GB USB. Notitieboekjes zijn populair als giveaways in de vorm van het merk Moleskine, deze zijn er in verschillende maten, kleuren en in diverse papierkeuze.

Notitieboekjes of blocnotes met opdruk

Notitieboekjes of blocnotes met een opdruk zijn goede voorbeelden van relatiegeschenken die dagelijks veel gebruikt worden. Iedereen gebruikt een bedrukt blocnote op zijn of haar eigen manier. De ene persoon gebruikt dit om notities in te noteren, andere om een boodschappenlijstje in te maken, terwijl de andere hier belangrijke informatie in opschrijft voor een vergadering, etc. Een kladblok met bedrukking is dan ook een zeer slim geschenk om weg te geven, omdat deze bij vrijwel iedereen van pas komt. Vanaf nu zijn bedrukte blocnotes voor iedereen bereikbaar, omdat ze al vanaf 50 stuks kunnen worden besteld. Ben je een onderneming aan het opstarten of heb je een kleine doelgroep waaraan jij de notitieboekjes met bedrukking weg wil geven, dan is dit ook geen enkel probleem.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw notitieboekje bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Notitieboekjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie notitieboekjes.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in notitieboekjes bedrukken sinds 1972