Klaar voor het avontuur?

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Klaar voor het avontuur?

Relatiegeschenken voor de autobranche zijn er net als auto`s in alle prijsklasse en soorten. Voor de winterdag is een ijskrabber een welkom geschenkje om de ruiten ijsvrij te maken en voor pech onderweg hebben we een het veiligheidsvest. Ze zijn handig, cool, gebruiksvriendelijk en horen thuis in de autosfeer. Kortom: de ideale relatiegeschenken voor mannen.

Gereedschap bedrukken als relatiegeschenk?

Of je nu zakelijk onderweg bent of privé, jouw auto moet voor iedere situatie goed voorbereid zijn. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje dus horen een EHBO kit en een veiligheidsvest altijd in de auto te liggen. En is je smartphone of tablet toch sneller leeg dan je dacht, laad deze snel weer op met een powerbank, die ook nog als zaklamp kan dienen als het donker is. Breng gauw orde op zaken in de auto met een organizer van STAC in de kofferbak.

En vergeet vooral niet jouw favoriete koffie mee te nemen in zo’n handige thermosbeker. Ontdek zelf onze ruime keuze aan praktische accessoires voor een dagje uit. Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.