EHBO geschenken bedrukken met logo

EHBO geschenken bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 50 stuks. Zoek je dringend een origineel en bruikbaar relatiegeschenk? Wat dacht je van DéBlé’s EHBO geschenken? Altijd handig als er eerste hulp nodig is! Een branddeken of gewoon een normale verbanddoos: DéBlé is jouw Eerste Hulp Bij Relatiegeschenken. We doen het niet met een ambulance met loeiende sirenes maar wel met ultrasnelle service! Voor jouw klanten en relaties is een EHBO geschenk natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis gebruiken maar ook op het werk. Hij zal in ieder geval altijd van pas komen. Zo help je niet alleen jouw klanten en relaties maar ook de mensen die geholpen kunnen worden door middel van deze verbanddoos. Zo toon je ook aan dat je niet wilt dat hen iets overkomt, dit is zeer zeker goed voor jouw imago. De opdruk van jullie logo maakt van de EHBO geschenken hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bedrukte EHBO geschenken

AU! Help! Een ongelukje zit in een klein hoekje. Verwacht het onverwachte en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent, wanneer iemand onverhoopt slachtoffer wordt van een klein ongelukje. Onze EHBO artikelen zorgen ervoor dat kleine wondjes zo weer verholpen zijn. Wil je helemaal goed voor de dag komen, kies dan voor de eerste hulp koffie mok, deze mok is goed gevuld met bijvoorbeeld, pleisters, verband, pincet. Laat je verrassen met onze EHBO relatiegeschenken die niet alleen nuttig zijn als je ze nodig hebt maar die ook er bovendien heel verrassend uit zien, zodat je ook nog eens iets heel moois weggeeft. Geef nu jouw relaties daarom nu een bedrukte EHBO geschenken als relatiegeschenk!

EHBO geschenken laten bedrukken met logo

Alle EHBO items kunnen voorzien worden van een logo, zodat je zelfs bij nood gezien wordt. Al onze EHBO geschenken zijn goedgekeurd, vergeet echter niet dat als er iets ernstigs aan de hand is, dat je dan altijd 112 moet bellen. Een EHBO setje bevat producten om dagelijkse ongelukjes snel en verantwoord te behandelen en te verzorgen. Ook is het verplicht om een eerste hulp setje in de auto te hebben. Wanneer je een dagje uit gaat, vooral voor buitenactiviteiten, zijn eerste hulp setjes een must-have in jouw rugzak/tas. Wil je een EHBO geschenk laten bedrukken met logo, maar weet je niet welke EHBO relatiegeschenk het beste bij jouw past? Wij helpen je graag bij het uitzoeken.

Meest gekochte EHBO geschenken
EHBO kit ( 6- delig t/m 46 delig )
EHBO blusdeken ( handig voor in de keuken of slaapkamer )
EHBO reissetjes ( handig om mee te nemen op vakantie of dagje uit )
Pleisterdoosjes ( altijd een pleister bij de hand voor kleine snijwondjes )


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw EHBO geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. EHBO geschenken bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie EHBO geschenken.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in EHBO geschenken bedrukken sinds 1972