Zaklampen bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Zaklampen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde zaklampjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk!  Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Zaklampen bedrukken? Verras je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde zaklamp als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Zaklampen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Ook zeefdrukken behoort tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rond zeefdruk. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een zaklamp gepersonaliseerd met logo! De opdruk maakt van een zaklamp hét relatiegeschenk voor het komende seizoen voor jouw relaties of personeel!

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4


Zaklampen als relatiegeschenk zijn veel gebruikte promotieartikelen. Dit komt doordat iedereen bedrukte zaklampjes gebruikt of nodig heeft. En het is daarom ook handig om er altijd een bij de hand te hebben. En het liefst geen grote, zware lampjes, maar kleine, handige zaklampjes, die makkelijk bij je te dragen zijn, bijvoorbeeld aan de sleutelbos of voor in de handtas. Zaklampen bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de lamp heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de zaklamp. De opdruk van jullie logo maakt van de zaklampen hét relatiegeschenk voor komend jaar. Zaklamp bedrukken we in een paar dagen tijd, informeer naar de mogelijkheden.

Zaklampen bedrukt en gepersonaliseerd.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte! Zaklampen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je zit nooit meer in het donker met de bedrukte zaklampen van DéBlé! Stel je eens voor, de stroom valt uit en je zit thuis in het donker te turen. Of jeu zit op de camping en je moet naar de wc maar zonder zaklamp zult er niet komen. Dat maakt een zaklamp zeer zeker een bruikbaar maar leuk relatiegeschenk, waarom ook niet toch? Tegenwoordig zijn er diverse soorten zaklampen. De bekendste is de staafvormige zaklamp die beschikt over een aan- en uitschakelaar. Maar er zijn ook zaklampen die speciaal zijn gemaakt om op te hangen, zaklampen die je gemakkelijk kunt neerzetten of zaklampen die je om het hoofd draagt zodat je je handen vrij hebt.

Zaklampen laten bedrukken met logo

Je kunt bedrukte zaklampjes voor veel doeleinden gebruiken. Ze kunnen in de keukenlade of gereedschapskist liggen, en worden waar het nodig is gebruikt. Maar je kunt ze natuurlijk ook koppelen aan leuke opdrachten of evenementen in het donker. Zaklamp bedrukt leveren is mogelijk v.a. 6 dagen. Zaklampen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een zaklamp bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een zaklamp een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw zaklamp bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een zaklamp met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in zaklampen bedrukken sinds 1972