Powerbank bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Powerbank bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde powerbank, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit.....

Powerbank bedrukken? Verras daarom juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde powerbank als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een powerbank gepersonaliseerd met logo of tekst? Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp.

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6


Powerbank bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Laat nu bij DéBlé je powerbank bedrukken! Het aantal smartphones en tables neemt toe, dus ook de vraag naar de mogelijkheden deze apparaten op te laden. Om jouw mobiele apparaten op elk gewenste locatie op te laden, is de powerbank een functioneel en modern relatiegeschenk. Door ons ruime assortiment en grote voorraden heb je jouw powerbank binnen no-time in huis. Bekijk onze uitgebreide collectie en vraag snel een concurrerende offerte aan, vraag ook naar de drukmogelijkheden op de powerbank. Powerbank bedrukken we met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren, maar een slijtvaste gravering behoort ook tot een mogelijk. Powerbank bedrukken kan al vanaf 25 stuks! De opdruk maakt van powerbank en laders hét relatiegeschenk juist nu! Jouw energie raakt nooit op!

Bedrukte powerbank als relatiegeschenk

Bedrukte powerbank als relatiegeschenk, voor elk budget en goedkoop. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Powerbank  bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wil je een powerbank kopen dan ben je bij DéBlé relatiegeschenken aan het juiste adres. De powerbank is een populair relatiegeschenk en verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Met hun stoere uiterlijk, de vele mogelijkheden in kleur en hun hoge capaciteit zijn zij als relatiegeschenk niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. De powerbank die je bij ons koopt zijn veilig. Onze powerbank worden uitgebreid getest. Voor, tijdens en na productie worden alle componenten 1 op 1 getest. Een geavanceerde beveiliging beschermt tegen overladen, over ontladen en korsluitingsbeveiliging van de powerbank. Een powerbank kopen bij DéBlé betekent kiezen voor een powerbank zonder zorgen en problemen!

Powerbank bedrukken en personaliseren met logo

Powerbank laten bedrukken met logo of tekst. Door het grote drukoppervlak is een powerbank ideaal voor het bedrukken met logo. Een mooie reclamedrager voor jouw bedrijf die veel gebruikt zal worden door jouw relaties. Een bedrukte powerbank is een origineel relatiegeschenk. Een powerbank is een handige, compacte (nood)oplader voor mobiele apparaten, waarbij je geen stopcontact nodig hebt. Ideaal voor onderweg! Voor in trein of als je op een festival bent. We leveren diverse soorten, maten en kleuren, die precies bij jouw bedrijfskleuren & budget passen.

Meest voorkomende/bestelde:
2000mAH (capaciteit voor een gemiddelde smartphone)
6000mAH (geschikt voor de nieuwste Androids)
10.000mAH (capaciteit voor snel opladen)
Solar powerbank (verschillende model leverbaar)

De voordelen:
praktisch relatiegeschenk
geen batterij meer nodig
compacte formaten
géén stopcontact nodig
verschillende capaciteiten
opnieuw oplaadbaar
makkelijk mee te nemen

Bescherming tegen overladen.
Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.

Bescherming tegen over-ontlading.
Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur

Bescherming tegen kortsluiting.
Deze beveiliging beschermt het moederboard en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.

Overspannings-beveiliging.
Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.

Powerbank voor elk budget

Een powerbank voor elk budget, wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van een powerbank. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs en wat precies binnen jouw budget past.

Digitale print, tampondruk, lasergravure, full colour doming op jouw powerbank?

Digitale print deze technologie print een digital beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen maakt een korte doorlooptijd mogelijk.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Lasergravure is een bedrukkingsmethode waarbij de tekst / logo in het materiaal wordt gebrand door middel van een computergestuurde lasergraveermachine. Het materiaal van het te laser graveren relatiegeschenk en de lagen onder de afwerklaag bepalen de uiteindelijke kleur van de gravering. In veel gevallen kleurt de gravering grijskleurig of antracietkleurig. Een lasergravure geeft een relatiegeschenk vaak een luxe uitstraling. Veel relatiegeschenken kunnen door middel van laser gravure ook per stuk gepersonaliseerd worden met initialen of namen.

Full colour doming is een techniek waarbij diverse materialen, veelal zelfklevend, van een glasheldere coating worden voorzien. Tijdens het doming proces zorgt een druppelvormige harsachtige laag (epoxyhars) voor een 3-D lenseffect en geeft het tevens diepte en helderheid aan kleuren.

Bestel nu jouw powerbank als relatiegeschenk
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw powerbank bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals powerbank met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in powerbank bedrukken sinds 1972