Tegen elk spatje water beschermd.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Tegen elk spatje water beschermd.....

Bescherm jouw relatie dan ook tegen de komende herfstperiode met een bedrukte paraplu van DeBle en of jouw reclame nu op 1 segment gedrukt wordt of in meerdere kleuren, jouw relaties of medewerkers zullen er dankbaar gebruik van maken.

Het regent mogelijkheden

Als nat weer ervoor zorgt dat mensen je aangepaste paraplu’s gebruiken, heeft elke donkere wolk echt een zilveren randje. Het weer in ons land kan er wisselvallig zijn, vooral in het najaar, dan is de kans op een bui groter. Daarom bescherm jij je relaties met een paraplu. Op deze manier kun je gerust naar buiten en wanneer je weer thuis komt of in de auto stapt, klapt je de paraplu gemakkelijk in.

Beschermt tegen de regen

Een paraplu is meestal rond en een uitklapbaar scherm dat je beschermt tegen de regen, in veel landen word de paraplu ook gebruikt voor bescherming tegen de zon. Een paraplu bestaat meestal uit 8 segmenten, en kan automatische of handmatig geopend worden. Een paraplu kan geleverd worden in diverse kleuren en uitvoeringen, bijvoorbeeld een houten, of een foam handvat. Ook zijn er opvouwbare paraplu’s te leveren, makkelijk mee te nemen in elke handtas, koffer of weekendtas.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.