Paraplu's bedrukken

Paraplu's kunnen snel geleverd worden met jouw logo vanaf 50 stuks (minimale hoeveelheid). Verschillende druktechnieken en segmenten zijn er om jouw reclameboodschap of logo op een paraplu te zetten. Wat we nodig hebben is het logo in eps of ai formaat en dan zorgen wij voor een mooi digitaal voorbeeld. Je kunt hier onze stijlvolle en huidige paraplu`s vinden inzetbaar als promotieartikelen of als relatiegeschenk.

Bedrukte paraplu als gepersonaliseerd relatiegeschenk

Dit zeggen onze relatie`s over onze werkwijze en paraplu`s

Vorig jaar zomer hebben wij contact gezocht met Nick en Manuela ivm ons nieuw fundraisings project de Venloplu. Wij werden door hun zeer hartelijk en open ontvangen. Manuela en Nick stonden meteen open voor onze ideeën en adviseerde ons goed in het uitzoeken van een speciale, goede kwaliteits paraplu. Door hun liefde voor het vak en kennis van de producten zorgen zij er voor dat je echt een product naar wens ontvangt.

Onze Venloplu is ontzettend goed ontvangen en inmiddels al een statement in Venlo en omstreken!

Lieve groeten,

De dames van Kiwanis Venlo Fides

 

Kwaliteit loont bij het bedrukken van paraplu's

Zo positief zijn de eigenschappen van de gekozen paraplu, zo belangrijk is de kwaliteit in de bedrukking. Omdat een slecht bedrukte paraplu's, ergernis van gebogen frames of doorschijnende segmenten onthoudt. En daar kijkt men je voor aan.

Je hoeft zich bij DéBlé Venlo geen zorgen over dergelijke zaken:

  • Stabiele en hoogwaardige frames zorgen voor een uitzonderlijk stabiele weersbestendigheid.
  • Covers zijn beschermd tegen regendoorlatendheid en brengen prints en kleuren perfect naar voren.
  • Bij het openen of instellen, komen gebruikers de hulp in van slimme mechanismen en lichtgewicht functionaliteit.
  • Je hebt de keuze tussen verschillende primaire kleuren en drukposities of paneel.

 

Paraplu bedrukken met logo: een zeer gewaardeerd relatiegeschenk!

Zeker in Nederland, komt een paraplu altijd van pas! Het kan zo met bakken uit de hemel komen, en op het andere moment schijnt de zon weer. Deel opvouwbare paraplu's uit tijdens een outdoor evenement of een golfparaplu voor jouw sportieve relaties. Jouw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplu's bedrukken met jouw logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu. Al met al kan een bedrukte paraplu een slimme investering zijn als relatiegeschenk, omdat het praktisch, duurzaam en waardevol is voor de ontvanger, en het tegelijkertijd de merkzichtbaarheid en goodwill van jouw bedrijf kan vergroten. Het is daarom ook zeer belangrijk om de kwaliteit en het ontwerp van de paraplu zorgvuldig te overwegen om ervoor te zorgen dat het een positieve indruk achterlaat bij de ontvangers.

Waarom is een bedrukte paraplu een bruikbaar en gewaardeerd relatiegeschenk?

Een bedrukte paraplu kan een zeer bruikbaar en gewaardeerd relatiegeschenk zijn om verschillende redenen:
1. Nuttig bij slecht weer: Een paraplu is een praktisch geschenk dat mensen kunnen gebruiken om zich te beschermen tegen regen, sneeuw of zon. Het is een item dat van pas komt wanneer het weer onvoorspelbaar is, en het kan de ontvanger helpen om droog en comfortabel te blijven.
2. Langdurig en herbruikbaar: Paraplu's zijn over het algemeen duurzaam en herbruikbaar. Ze kunnen lang meegaan, waardoor jouw logo, merk of boodschap gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan de ontvanger en anderen in de omgeving.
3. Groot drukoppervlak: Paraplu's bieden een relatief groot drukoppervlak, wat betekent dat jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap goed zichtbaar kan worden weergegeven. Dit kan bijdragen aan een effectieve merkherkenning en promotie.
4. Veelzijdigheid: Paraplu's zijn geschikt voor allerlei doelgroepen en gelegenheden. Ze kunnen worden gegeven aan zowel medewerkers als klanten, en ze zijn handig voor zowel zakelijk gebruik als persoonlijk gebruik.
5. Waarde toevoegen aan de ontvanger: Door een praktisch geschenk zoals een paraplu te geven, laat jij zien dat je zich bekommert om het welzijn van jouw relaties. Dit kan de loyaliteit van klanten versterken en medewerkers waarderen hun werkgever vaak meer als ze nuttige geschenken ontvangen.
6. Positieve associaties: Een bedrukte paraplu kan positieve associaties oproepen, vooral wanneer het merk of de boodschap op een stijlvolle en aantrekkelijke manier is ontworpen. De ontvanger kan jouw bedrijf of organisatie associëren met hulp en comfort in moeilijke weersomstandigheden.
7. Uniek en opvallend: Er zijn veel ontwerpmogelijkheden beschikbaar voor bedrukte paraplu's, waardoor jij een uniek en opvallend geschenk kunt maken dat opvalt in de menigte van relatiegeschenken.