Paraplu's bedrukken

Paraplu's kunnen snel geleverd worden met jouw logo vanaf 50 stuks (minimale hoeveelheid). Verschillende druktechnieken en segmenten zijn er om jouw reclameboodschap of logo op een paraplu te zetten. Wat we nodig hebben is het logo in eps of ai formaat en dan zorgen wij voor een mooi digitaal voorbeeld. Je kunt hier onze stijlvolle en huidige paraplu`s vinden inzetbaar als promotieartikelen of als relatiegeschenk.

Bedrukte paraplu als gepersonaliseerd relatiegeschenk

Dit zeggen onze relatie`s over onze werkwijze en paraplu`s

Vorig jaar zomer hebben wij contact gezocht met Nick en Manuela ivm ons nieuw fundraisings project de Venloplu. Wij werden door hun zeer hartelijk en open ontvangen. Manuela en Nick stonden meteen open voor onze ideeën en adviseerde ons goed in het uitzoeken van een speciale, goede kwaliteits paraplu. Door hun liefde voor het vak en kennis van de producten zorgen zij er voor dat je echt een product naar wens ontvangt.

Onze Venloplu is ontzettend goed ontvangen en inmiddels al een statement in Venlo en omstreken!

Lieve groeten,

De dames van Kiwanis Venlo Fides

 

Kwaliteit loont bij het bedrukken van paraplu's

Zo positief zijn de eigenschappen van de gekozen paraplu, zo belangrijk is de kwaliteit in de bedrukking. Omdat een slecht bedrukte paraplu's, ergernis van gebogen frames of doorschijnende segmenten onthoudt. En daar kijkt men je voor aan.

Je hoeft zich bij DéBlé Venlo geen zorgen over dergelijke zaken:

  • Stabiele en hoogwaardige frames zorgen voor een uitzonderlijk stabiele weersbestendigheid.
  • Covers zijn beschermd tegen regendoorlatendheid en brengen prints en kleuren perfect naar voren.
  • Bij het openen of instellen, komen gebruikers de hulp in van slimme mechanismen en lichtgewicht functionaliteit.
  • Je hebt de keuze tussen verschillende primaire kleuren en afdrukposities of velden.

Paraplu bedrukken met logo: een zeer gewaardeerd relatiegeschenk!
Z
eker in Nederland, komt een paraplu altijd van pas! Het kan zo met bakken uit de hemel komen, en op het andere moment schijnt de zon weer. Deel opvouwbare paraplu's uit tijdens een outdoor evenement of een golfparaplu voor jouw sportieve relaties. Jouw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplu's bedrukken met jouw logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu.