Opvouwbare paraplu bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Opvouwbare paraplu bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde opvouwbare paraplu `s, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Opvouwbare paraplu bedrukken? Verras daarom juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde opvouwbare paraplu als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een opvouwbare paraplu gepersonaliseerd met logo!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Laat nu bij DéBlé je paraplu bedrukken! Paraplu's zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Hier vind je de perfecte paraplu online. In ons assortiment vind je vele klassieke paraplu's, golfparaplu's en meer. Heb je de juiste paraplu gevonden? Laat ze dan bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Jouw relaties blijven voortaan droog onder jouw naam.

De keuze is aan jouw. Uiteraard kunnen wij je helpen en advies op maat geven, want een opvouwbare paraplu bedrukken kan op verschillende segmenten van de plu of hoesje. De opdruk van jullie logo maakt van de opvouwbare paraplu hét relatiegeschenk voor komend jaar! Opvouwbare paraplu bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren.

Opvouwbare paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Opvouwbare paraplu bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Opvouwbare paraplu’s zijn populair om weg te geven. Een bedrukte opvouwbare paraplu is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten opvouwbare paraplu’s in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een opvouwbare paraplu neem dan gerust contact met ons op!

Onze top 3 opvouwbare paraplu’s:
Opvouwbare reversible paraplu: 23 Inch opvouwbare reversible paraplu van 190T polyester met aluminium steel en zwart ABS handvat. Baleinen van fiberglas. Opent en sluit automatisch. Inclusief bijpassend etui.
20.5" Impact AWARE RPET 190T mini paraplu : deze manueel te openen mini-paraplu met 3 secties heeft het perfecte formaat om in uw tas of auto te bewaren voor een noodgeval. Metalen frame, metalen baleinen met PP handvat. Het doek heeft 4.2 liter water bespaard en er zijn 7.1 PET-flessen(500ml) voor hergebruikt.
Swiss Peak 23" opvouwbare reversible auto open/sluit paraplu: 23 inch automatisch open/dicht reversible paraplu in 190T pongee materiaal met verchroomde stalen as. Glasvezelribben. Zwarte ABS-handgreep met knop. Inclusief hoesje. Unieke reversible functie houdt water lekkage aan de binnenkant bij het dicht doen.

Opvouwbare paraplu bedrukken, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Opvouwbare paraplu’s zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een opvouwbare paraplu bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een opvouwbare paraplu een geschikt cadeau!

Meest voorkomende paraplu's:
21" automatische paraplu
21,5" opvouwbare paraplu
23" automatische paraplu

Zeefdruk, digitale transfer of een transferdruk op jouw opvouwbare paraplu?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw opvouwbare paraplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een opvouwbare paraplu met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in opvouwbare paraplu's bedrukken sinds 1972