Opvouwbare paraplu bedrukken met logo

Laat nu bij DéBlé je paraplu bedrukken! Paraplu's zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Hier vind je de perfecte paraplu online. In ons assortiment vind je vele klassieke paraplu's, golfparaplu's en meer. Heb je de juiste paraplu gevonden? Laat ze dan bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Jouw relaties blijven voortaan droog onder jouw naam. De keuze is aan jouw. Uiteraard kunnen wij je helpen en advies op maat geven, want een opvouwbare paraplu bedrukken kan op verschillende segmenten van de plu of hoesje. De opdruk van jullie logo maakt van de opvouwbare paraplu hét relatiegeschenk voor komend jaar! Opvouwbare paraplu bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bedrukte opvouwbare paraplu als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Opvouwbare paraplu bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Opvouwbare paraplu’s zijn populair om weg te geven. Een bedrukte opvouwbare paraplu is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten opvouwbare paraplu’s in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een opvouwbare paraplu neem dan gerust contact met ons op!

Opvouwbare paraplu laten bedrukken met logo

Opvouwbare paraplu’s zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een opvouwbare paraplu bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een opvouwbare paraplu een geschikt cadeau!

Meest voorkomende paraplu's:
20'' 2-sectie paraplu
21" paraplu
21" Automatische paraplu

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw opvouwbare paraplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Opvouwbare paraplu bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.