Klassieke paraplu bedrukken met logo

Klassieke paraplu bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren. Laat nu bij DéBlé je paraplu bedrukken! Paraplu's zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Hier vind je de perfecte paraplu online. In ons assortiment vind je vele opvouwbare paraplu's, golfparaplu's en meer. Heb je de juiste paraplu gevonden? Laat ze dan bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Jouw relaties blijven voortaan droog onder jouw naam. De keuze is aan jouw. Uiteraard kunnen wij je helpen en advies op maat geven, want een Klassieke paraplu bedrukken kan op verschillende segmenten van de plu. De opdruk van jullie logo maakt van de klassieke paraplu hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bedrukte klassieke paraplu als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Klassieke paraplu bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Klassieke paraplu’s zijn populair om weg te geven. Een bedrukte klassieke paraplu is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten klassieke paraplu’s in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een klassieke paraplu neem dan gerust contact met ons op!

Klassieke paraplu laten bedrukken met logo

klassieke paraplu’s zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een klassieke paraplu bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een klassieke paraplu een geschikt cadeau!

Meest voorkomende paraplu's:
23'' Automatische paraplu
23'' automatische stormparaplu
30" Automatische paraplu
27" Automatische paraplu

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw klassieke paraplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Klassieke paraplu bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!