Walking in the rain.......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Walking in the rain.......

Zeker in Nederland, komt een paraplu altijd van pas! Het kan zo met bakken uit de hemel komen, en op het andere moment schijnt de zon weer. Jouw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Wij kunnen de paraplu's bedrukken met een logo en/of tekst, op één of meerdere segmenten van de paraplu.

Paraplu als relatiegeschenk?

Wil je ook jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven? Geef een paraplu aan relaties of medewerkers en komt zo in ieder jaargetijde onder de aandacht. Paraplu’s zoals stormparaplu's staan bekend om de windbestendigheid, geen windhoos krijg deze paraplu kein. Maar heden ten dagen weten wij de paraplu te waarderen als een hulpmiddel tegen regen. Bescherm jouw relatie dan ook tegen de komende herfst-winterperiode met een bedrukte paraplu van DéBlé.

Bezoek onze site daar vind je namelijk ook de klassieke paraplu's , golfparaplu's en de opvouwbare paraplu's: ruime keuze dus! Deze kun je dan bedrukken met jouw logo zodat de paraplu die jij hebt uitgekozen volledig eigen wordt. En dan zullen jouw relaties, vooral op een regenachtige dag, je heel erg dankbaar zijn, want zij blijven dan voortaan droog onder jouw naam ;-)


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.