Stormparaplu bedrukken met logo

In de golfsport werd lang geleden de storm-golfparaplu alleen gebruikt, maar nu zie je de golfparaplu ook overal op straat, vooral op regenachtige dagen. Zowel golfprofs als recreatieve golfers kunnen een golfparaplu gebruiken of het nu regent of als de zon schijnt, komt deze goed van pas. Een storm-golfparaplu bedrukt met het logo van een golfvereniging of bedrijf word zo een buitenreclame van onmisbare waarde.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Stormparaplu laten bedrukken

Wil jij jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven? Geef een stormparaplu aan relaties en medewerkers en je komt zo in ieder jaargetijde onder de aandacht. Stormparaplu’s staan bekend om de windbestendigheid, geen windhoos die deze paraplu’s slopen. Als het regent gaat vaak gepaard met windhozen, dan zijn stormparaplu’s de ideale relatiegeschenken om uit te delen. Bekijk hierboven de ruime keuze! De segmenten van een stormparaplu bieden ruimte aan een royale opdruk, en valt in de smaak bij jouw klant.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw stormparaplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stormparaplu's bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.