Paraplu bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Paraplu bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde paraplu`s, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Klassieke paraplu bedrukken? Verras daarom juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde klassieke paraplu als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een klassieke paraplu gepersonaliseerd met logo!

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Laat nu bij DéBlé je paraplu bedrukken! Paraplu's zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Hier vind je de perfecte paraplu online. In ons assortiment vind je vele opvouwbare paraplu's, golfparaplu's en meer. Heb je de juiste paraplu gevonden? Laat ze dan bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst.

Jouw relaties blijven voortaan droog onder jouw naam. De keuze is aan jouw. Uiteraard kunnen wij je helpen en advies op maat geven, want een klassieke paraplu bedrukken kan op verschillende segmenten van de plu. De opdruk van jullie logo maakt van de klassieke paraplu hét relatiegeschenk voor komend jaar!. Klassieke paraplu bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren.

Paraplu bedrukt en gepersonaliseerd

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Klassieke paraplu’s zijn populair om weg te geven. Een bedrukte klassieke paraplu is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten klassieke paraplu’s in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een klassieke paraplu neem dan gerust contact met ons op! Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Klassieke paraplu bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Klassieke paraplu laten bedrukken

klassieke paraplu’s zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een klassieke paraplu bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een klassieke paraplu een geschikt cadeau! Met een bedrukte paraplu word elke grijze herfstdag een blikvanger op straat. Laat ons jouw paraplu bedrukken en overtuigen met jouw eigen klasse en persoonlijke stijl. Maar ook als cadeau-idee zijn bedrukte paraplu's altijd welkom. Of het nu voor jouw zakelijke partners of in de privésector is als een leuk relatiegeschenk - begeleid jouw klanten in alle weersomstandigheden met dit onmisbare promotionele geschenk.

Meest voorkomende paraplu’s:
23”automatische paraplu.
23”automatische stormparaplu.
30”automatische paraplu.
27”automatische paraplu.
Impact AWARE duurzame paraplu.

Waarom bestel jij jouw klassieke paraplu bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van paraplu’s. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

Zeefdruk of een transferdruk op jouw paraplu?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw klassieke paraplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Klassieke paraplu bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie klassieke paraplu.


Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in paraplu's bedrukken sinds 1972