Impact AWARE™ Collectie bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Geef een zeer duurzaam Impact AWARE als relatiegeschenk in 2023….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! De Impact AWARE™ Collectie is een product serie die een positieve impact wil maken gericht op het gebruik van water. Er bestaat een verantwoordelijkheid voor het milieu die niet kan worden genegeerd. De IMPACT collectie is een lijn van producten die een positief effect op het gebruik van water tot doel heeft. Voor elk verkocht product wordt 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd om levens te veranderen met veilig water. Meer info op www.water.org

Lees alles over de Impact-collectie op www.theimpactcollection.org

Pagina 2 van 4
Pagina 2 van 4


Collectie van de toekomst

Met rPET- of gerecyclede katoenen tassen uit de IMPACT-collectie worden vele liters water per product bespaard. Dit is niet zomaar een loze kreet; deze claim wordt ondersteund door verifieerbare, geavanceerde tracer- en blockchain-technologie. Dit is: HET EINDE VAN GREENWASHING. Maak deel uit van een groeiende beweging die tot doel heeft kostbaar drinkwater te besparen! Want drinkwater is een urgent wereldwijd probleem dat permanente aandacht vraagt. Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET en een echt verhaal van duurzaamheid vertellen. Als we gebruik maken van deze materialen besparen we duizenden liters. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat echt gerecycled materiaal gebruikt is en dat onze claim op waterbesparing gerechtvaardigd is? Met AWARE™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de duurzaamheidsclaims van verminderde effecten op het milieu. AWARE™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

Positieve impact voor waterbesparing

Het probleem van watertekort speelt wereldwijd. Van de smeltende poolkappen tot uitdrogende landdelen, de problematiek is over de hele aarde merkbaar. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met zogenaamde ‘waterstress’, Leven met het gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is voor iedereen een zichtbaar en begrijpelijk probleem. Een draagtas kan al snel 1631 liter water besparen en een vergelijkbare katoenen tas van niet gerecyclede materiaal.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw Impact AWARE relatiegeschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Impact AWARE relatiegeschenken bedrukken? Vragen? Stuur gerust een mailtje met je vragen naar [email protected].

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in Impact AWARE relatiegeschenken bedrukken sinds 1972